Čau visiem.
Esmu nolemusi beidzot iegādāties jaunu portatīvo datoru bet nezinu kādu.
Esmu iečekojusi elektroniku veikalus. Ir tik daudz izvēles bet nezinu kāds būtu labāk. Un no datoriem neko nejēdzu. Tāpēc gribu prasīt kādu datoru būtu labāk pirkt.
Vajadzētu tādu uz kura varētu spēlēt Genshin Impact, Baldurs Gate un citas līdzīgas spēles.
Šis izkatās really nice bet neesmu pārliecināta vai tas ir labs.
Vajā vieta ir rams vienīgi, skatoties uz speciem. Nezinu kā būs nakotnē ar viņu dzīvot. Savadāk vienmēr japieņem slitākais. Ja ņem portatīvo, tad jadomā parvairakām lietām. Jo lietojot portatīvo tu domā viņu kustināt. Un visskaukas var notikt. Jaskatas cik detaļas maksātu, ja kas notiktu un cik pieejams. Es pats cenšos labot portatīvo savu un bieži paskatos youtube un internetā cik viegli pieejams viss ko var nomainīt, vai uzlabot.
RAM gan jau ka var nomainīt uz 32Gb, vai jaskatās uzreiz modelis ar 32Gb. Un storage gan jau ar otru kādu var peilikt klāt. Vismaz man terabaits būtu par īsu.
uz papīra izskatās labi, par MSI cik noprptu ir maza iespēja aiegrābties citronā bet vairums esot ilgmūžīgi.
Vienīgais jautājums vai i7 ir cenas stapības vērts.
Jauki, ka šis ir 16:9. Tagad parādās mode gaming laptopiem ražot 16:10 displejus. Man reāli besi 16:10. Uz nākotni var nākties grūti atrast 16:9 modeli.
Brandiem nezinu daudz, pagaidām pašam acer xd bet tas izvilkts no kāda 2013 gada. Nezinu kā tagad viņi ir. Ja būtu jaizvelas gan jau acer paņemtu. Skatoties tagad kādas netā ace lien uz acer obsidian. Moška biased xd citu nav ko ieteikt.
tas pats. RGB un dizains tikai novērš uzmanību no lētās konstrukcijas, jo viss budžets atdots Intel un Nvidia
Vispār tagad ieskatoties uz to kā displeja savienojums iet pāri pus platei šķiet kā baigais “yikes faktors” kaut gan faktiski tā pat svarīgāka ir eņģu kvalitāte.
budžeta sācensim izskatās mazliet labāk, bet Lenovo daudz slimo eņģes (nav obligāti spēkā šim, runāju par Yoga un prasto thinkpad)
Reddit ir visai ok atsaucespar LOQ , bet svarīgi visas izlasīt.
Un GPU jauda ir tikai 45w. Normāli būtu kādi 130w. Šis noteikti jāņem vēra ar 45w varēs izspiest daudz mazāk.
Šo pat neraksta veikalā, visi ir 4060 laptopi, ja atķeksē meklētājā, bet jaudas atšķiras modeļiem.
no ražotāja lapas screenshots šim modelim:
Vai tev ir kādas citas vēlmes? Teiksim izskats, izmērs utt? No sērijas, vai tu meklē datoru kas tev patīk kā izskatās un ir ok. Vai arī tu meklē pašu izdevīgāko variantu. :D
Nav slikts, bet tai pat laikā tajā naudā nav no tiem jaudīgākajiem, jo tas vairāk limitē elektrības patēriņu video kartei. Vēl viens neparocīgs faktors šajā ir tas, ka tur lien iekšā tikai viens SSD. Ja tu pēc kādiem dažiem gadiem izdomāsi, ka gribi vairāk vietas, tev nāksies mainīt vienīgo SSD. Ja tam būtu 2 SSD vietas, tu vēlāk varētu atstāt savu veco SSD un vienkārši pievienot jaunu. Pieņemu, ka šis ir tāds izmērā kompaktāks spēļu portatīvais.
Skatoties uz aptuveni tādu pašu cenu kategoriju. Tautā divi populārie portatīvie datori ir Lenovo LOQ 15 un ASUS TUF Gaming A15(uz papīra laikam šis ir pats niknākais). Ja vēlies tieši MSI datoru, Katana A15 AI B8VF uz papīra būs veiksmīgāks modelis. Tam gan ir divas SSD vietas, gan tas dod vairāk strāvas video kartei.