Labās ziņas - visi priekšnesumi tika akceptēti.
Sliktās ziņas priekš manis- man ir bail, ka es savu kospleju neuztaisīšu līdz winterconam
Es, protams, būšu uz abām dienām.
Būšu daļa no “Noragami” grupas un kosplejošu no Re:zero. (Uzstāšos arī)
Biju patiesi priecīga, kad uzzināju par 2 dienu Wintercon, jo sākotnēji jau bija 2 kospleja plāni šim pasākumam, bet vienā dienā kosplejot 2 tēlus ir vareni sarežģīti.
Nevaru sagaidīt arī pārējo apmeklētāju un dalībnieku kosplejus.
Kā arī uzņemt kopīgus foto ar “Yuri on Ice” kospleijeriem.
No vienas puses forši, ka būs divas dienas. Man ir maza ziņkārība kā iznāks šis cons. :3
Lai gan no otras puses man personīgi patika , ka Wintercons bija mazāks pasākums un pamatā varēju koncentrēties vairāk uz Unicon. Bet patīkami, ka viņi aug un liek pasākumam attīstīties ~
Ka izrādas… nolikşu eksāmenu ekonomika un tad uzreiz jāskrien u pasākumu… smags būs janvāra sākums.
I feel you. Tāpēc man nepārāk apmierina šie pasākuma datumi. :c
Man nākamajās dienās pēc Wintercona būs eksāmeni.
Un man buus atvaljinaajums.
ūu~ super! Laimīgais ^^
Es vēl neesmu apskatījis savu grafiku.
same
#WinterCon III laikā atrodat mani. Un varēsiet nopirkt AnimeForums.lv speciālo WinterCon III nozīmīti par pašizmaksu!!! Gājiena dalībniekiem - bezmaksas.
Speciāls piedāvajums veciem labiem foruma biedriem, kas reģistrējas pirms 26.dec. Jaunajiem lietotājiem. 26.dec un velāk badge cena būs 80 centi.
Also, tradicionāli, pasākumu nozīmītes var dabūt tikai ierodoties tajā pasākumā.
P.S. pašizmaksu aprēķināšu, kad saņemšu rēķinu(~50enti)!
Vai par Wintercon III gājienu būs atsevišķs topics?
I mean… tādu nopietnu topicu, kur forši ir aprakstīts maršruts utt.
itkā jau var rediģēt jau esošo topicu. vienkārši, manuprāt, vajag vietiņu, kur tiek forši pateikta informācija, lai nav kaut kādi pārpratumi ^^
Tā ir viena no manām mīļākajām manga! I am looking forward to seeing you in this cosplay!
Par to ko domāt par šo winterconu nezinu, jo izvēlētā vieta man nepatīk un no Parvas dzirdēju, ka nebūs boardgames vai normālu vietu, kur pasēdēt, so thats a bit soso.
būšu uz abām dienām un uzstāšos arī, pirmajā dienā black haired Kaneki (TG)
Otrajā - Makoto Tachibana ( Free! Iwatobi swim club) + būšu arī Free! panelī, so u all are free to check that out ;3
keke
Tas skaistais moments, kad tu taisi kospleju un beidzot pamani, ka tavs veidojums beidzot pēc kaut kā izskatās
Iečekoju sarakstu ar cosplayiem. Nav slikti, par dažiem pat parādās mazas hype pazīmes.
#AnimeForums.lv galdinš atrodams 10. zonā ( Pie Craft galdiņiem )!