Ā fak, 18./19. janvārī tak Wintercon! Man plānots šogad iet, čomi uzaicināja. Pieņemu, ka sestdien, bet hz, no viņiem atkarīgs, man tur vienam nav, ko darīt.
es galīgi par šo aizmirsu :D
bet hey varētu mēģināt savervēt cilvēkus no kona uz galda spēļu vakaru :D :D D
Es ar savējo ar uz Wintercon būšu un mums varētu vēl kā minimums 2 cilvēki pievienoties :D
Es ar varbūt aizčāpošu, dikti interesē kā tas nakts tirgus izskatīsies
???
ko es atkal palaidu garām??
https://www.instagram.com/p/DDmSW4jKoGE/?igsh=MWdzc2xzb205YjM5NQ==
Nekas tāds, vnk tirgus daļa kas būs ar patumša, ar moody apgaismojumu.
Visticamākais nojume tiks uzcelta vai kas tāds
im soo tempted iet uz wintercon, nekad neesmu bijusi uz nevienu tādu. tur var iet bez cosplay, jeb thats a must? un ja iet ar cosplay, ir kur tur pārģērbties un sataisīties?
Tak mierīgi var ikdienas drēbēs iet. Tur aptuveni 50/50 ir cik esmu bijis. :gērbtuves tur ir, es tik nezinu cik brīvi pieejamas viņas ir
Tur noteikti parastajās drēbes var iet. Pašam nekad nav bijis kosplejs. Laiž tādus ar iekšā
Nu, ja nav kabīnītes, kur saģērbties, vienmēr var jau kā pludmalē, kad dvielis apkārt
Nē nu faktiski ka neuzstājos esmu pārģērbusies un uzskrāsojusies tur pat tualetē arī xD
https://www.instagram.com/p/DEZyOZxoUUX/?igsh=MXFwbmVheTQ5N2t6OQ==
Viņi arī Merryweather sadabūjuši. Like n-to webtoon autoru
Nē nu tagad man točna jāiet jāiečeko cons
Ož pēc foruma gājiena
Vai ne? Es pat negaidīju ka biņš ir dānis
par to man liekas es biju dzirdējusi iepriekš bet kas pārsteidz,ka piekrita uz Latvijas konu apmeklējumu
Man jau tāpat bija skaidrs, ka jūs barā iesiet kopā.
Mani tik noteikti kaut kur atrodiet, jo es planēšu kaut kur pa visu pasākumu :D
ciešu no mistiskas slimības, bet ganjau atklibošu, man itkā grupa ar 2 citiem ir, bet ja kāds antisociāls puika grib pievienoties, droši var, kompānija ļoti diversa, 2 IT nūģi, viens ar linux autismu, un trans sieviete (samērā piemīlīga imo, no homo(?)). Esmu no bauskas, bet izdomāšu kur pa nakti palikt, tāpēc pēc-pasākuma aktivitātes arī varētu izdomāt/pievienoties.
Tā kompānija izklausās kā sākums jokam XD
Es pat visticamākais būšu ar savu venom kospleju, nebūs grūti pūlī pamanīt
Piekrītu lol, bet latvijā daudz “sava tipa” cilvēkus nepazīstu, papildus grūti atrast tādus dzīvojot laukos, ņemu kas ir.
Parasti es arī izceltos, bet šādās vietās ir daudz overweight garmatainu “thrash metal” izskata veči lole