Par un ap Wintercon 2025

Nu nez…mazgadīgu kpop fanu, ķīniešu noveļu kosplejeru un furiju ir krietni vairāk, cik es esmu redzējis.

1 Like

furiji

ja vien mācētu runāt ar svešiniekiem, es nezinu kāpēc bet tā visa “scēna” ir tik skaista manās acīs, cilvēki kas zīmē dumjas lietas, ģērbjas dumji un neinteresējas par citu cilvēku viedokļiem, skaista lieta manās acīs, bet ar kostīmu nezini cilvēka dzimumu/vecumu…,
1217194746720813066

2 Likes

Nez vai sanāks tikt uz konu, bet ja mums kaut kur aizsākas after party, dodat ziņu. ;D

1 Like

Tie kas plāno doties, jūs jau uz sestdienu domājat iet?

es vēl nevaru izdomāt iet vai neiet :/

Nē nu skaties, ar varu jau nevilks

Varbūt

2 Likes

Es noteikti padomāšu par šo nedēļas vidū. It kā pirmajā dienā varētu būt tas pats galvenais smeķis. Svētdienu tad atstātu citām darīšanām.

1 Like

Es abas būšu :raised_hands:t2:

1 Like

Man notiek venoma veiksmīga uzprišināšana taka varēs redzēt dzīvajā viņu ( kustībā izskatās daudz labāk kā bildēs)

2 Likes

Nē nu ja salās kompānija kādai dienai tad varu pievienoties bet tā atsevišķi braukt it kā nevēlos

Nē, nu es būšu, Mayo ar iespējams cik var noprast
@haachikooo ko tu beigās izdomāji?

2 Likes

man viss vēl joprojam uz lielas jautājuma zīmes, potenciāli 18. datumā gaidu ciemiņus.

Kompānijai noteikti vari atbraukt :smiley: Ticu, ka bariņā būs jautrāk un atradīsim par ko pasmieties un padalīties viedokļos. @salkineksa jau ar būs - tik jāatrod būs.

1 Like

Nu jā, es katru reizi skraidu apkārt, Mi man seko, vai nu foto gribu, vai kaut ko nopirkt skatos, vai arī kospleja uzstāšanās :D

so freaking cute :D

1 Like

Also my dumbass aizmirsa par Winterconu kad darba prasīja vai nākamajā nedēļā man vajag brīvdienas lol
Bet noveicās un 18 iedeva brīvu tā kā ja cilvēki salasās tad es un @Rashomeow arī ir gatavi pievienoties

2 Likes

Man par 18. tas pats, aizmirsu pabrīdināt, bet brīvdienu tāpat ielika :D

2 Likes

es vēl domāju ;D

1 Like

es jau nopirku sestdienas biļeti