Mana kompānija atkrita, jo čalis esot pārtērējies uz ZS/JG, un viņš ir vedējs 3 cilvēkiem, kuri attiecīgi visi atkrīt…
3 posts were merged into an existing topic: Funny pics/Meme fandom
merry būs sestdien uz cosplay stage
un tur būs arī vienas actual japānas mūziķes minikoncerts
Lumi gan būs tikai svētdien kur viņa arī uzstāsies, pluss būs merry un Lumi meet and greet
damm
Šis varētu būt dikti interesanti
Ko tad izlēmi?
Būšu! Uz sestdienu.
Kāds vēl pievienosies? @xHorrorGirlx ? @haachikooo ?
būšu būšu kopā ar @Rashomeow
uz sestdienu tikai
es šoreiz nē, sanāca citi plāni
Ap cikiem mēs vēlētos turp doties? Cik noprotu, sākās plkst 12 tur viss? Fokusējamies uz to laiku tad?
man nav iebildumu, vienīgi tur uz tiem 12 būs milzonīgas rindas
Ja tev ir online pirkta biļete, tad it kā tev nav jāstāv rindā, ir tak otra rinda tiem, kas nepērk biļeti uz vietas.
Ja neesat pārliecināti, varat pajautāt kādam pazīstamam, kas ir UniCon komandā.
Jā, bet manā pieredzē tā rinda kur pērk biļetes ir visīsākā, savukārt to masu kas jau ir ar biļetēm sadala divās rindās jo to ir tik daudz
Huh?
Manā pieredzē kā reiz tā MASĪVI garā rinda ir tiem, kas pērk biļetes uz vietas. Pēdējoreiz kad biju, tieši uz WinterCon, izstāvēju to ~200m rindu, kādas 40min stāvēju, un kad iegāju, man čalis teica: “tev tak ir biļete, tu varēji iet pa šīm durvīm un vnk uzrādīt biļeti!”, un pie tām durvīm vispār nebija rindas.
Moš kaut kas ir mainījies pa pāris gadiem un tagad ir otrādāk, es hz…
Nu es esmu bijis uz vienu Unikonu, un diviem vinterkoniem, un stabili, tā lopiski garā rinda ir tiem ar biļetēm, jo laikam visi pērk laicīgi tagad
Un rinda bija pareizā, jo pie durvīm meitenes vnk skenēja esošas biļetes, neviens neko netirgoja
Es esmu bijis uz daudz vairāk (I have 7 badges, and a couple times they were sold out, and last time I just didn’t bother to look for it), bet tas bija senāk.
Bet tas priecē, jo tā rinda, kur pērk biļetes, ir fucking LĒNA.
Pēdējās reizes, kad biju, biļešu kase bija ārā mājiņa, kad ar sīkajām biju, viņu tētis pirka tur un tās garās rindas ir parastajām biļetēm, vēl viena, kuru laiž ātrāk ir Fan biļetes
Ja negribās stāvēt garā rindā tad vai nu jānāk pēc vieniem vai diviem vai arī jāpērk fan biļete jo ar to laiž iekšā no 11tiem.
bet nu parasti tās rindas visai ātri virzās uz priekšu, tākā nav jau tik traki