UniCon - Ķipa mūsu pašu ComicCon

Sveiciens visiem!

Nolēmu padalīties savās domās nedaudz par UniCon. Domas virspusējas, pa cik konkrētajā tēmā, domājams, varētu ilgi un dikti rakņāties.

4 Likes

Es gan nesaprotu par ko tad apmeklētāji maksā tik lielu naudu Uniconā. Vai tad cosplayeriem maksā par uzstāšanos? - Nē.
Vai tad Uniconā ir tik daudz slavenību, kuras prasa lielu atalgojumu?
Tikai par vienu telpu ir tik lielas izmaksas? Vai arī tas, ka tiks rādītas anime filmas, arī kaut ko izmaksā?

Nezinu gan, man liekas nepamatoti lielas cenas.

Varbūt tāpēc, ka cilvēki nevelās nodarboties ar labdarību? -_-"
P.S. Par telpām UniConā biju nepatīkami pārsteigts:

Es protams viņus neattaisnoju, bet cik es zinu, tā kompleksa īre ir samērā padārga. Iespējams, ja viņi būtu ņēmusi visu kompleksu zem sevis - iespējams sanākt pat visi 25. Grūti sacīt.

Par maksu - telpu īre vien cik maksā un pieskaitam klāt pārējos izdevumus (algas, samaksas dažādām uzaicinātām personām utt. - bloggeri arī ir cilvēki kuriem jāēd un jāmaksā rēķini (absolūti nav nojausmas vai viņiem maksā vai nē, es to vienkāŗsi uzskatu par pašsaprotamu)), kaut vai to pašu balvu fondu (ceru ka tāds ir savādāk puse manas loģikas sabrūk). Galu galā “+” domāju viņi ar grib iziet.

Redzēsim dzīvosim - vai šī summa attaisnos redzēto un dzirdēto.

Īre olimpiskajā tiešām ir dārga. Ar visām atlaidēm 100 cilvēkiem bija jāsametās pa 160eirotaloniem. par vienu Judo zāli un 2 ģērbtuvēm, kurās paralēli bija kautkādi Āfrikas futbolisti :smiley:

Vai tad 18 EUR ir tik liela cena? :confused: Par divām pilnām dienām pasākuma. Pie mums koncerts uz pāris stundām izmaksās dārgāk. Īstenībā UniCon var atļauties pat vēl pacelt cenas un visdrīzāk to arī darīs. Kādas tad cita izvēle viņiem ir? Pasākum izaugsme kaut kā jāpanāk.
Arī jāsaprot, ka mēs šogad maksājam iekšā nākošā gada UniCon fondā vai arī WinteCon. Tas, protams, gadījumā, ja šis gads neiznāk “-”. :D

[quote=“Kadiljaks, post:4, topic:299”]
bloggeri arī ir cilvēki kuriem jāēd un jāmaksā rēķini (absolūti nav nojausmas vai viņiem maksā vai nē, es to vienkāŗsi uzskatu par pašsaprotamu)
[/quote]Par maksāšanu šaubos. Drīzāk UniCon bez maksas tev piedāvā publiku un telpu. Abas puses ir ieinteresētas, UniCon materiāls, blogerim publika un reklāma. Maksāt varētu tikai kādai lielai zivei, kuru UniCon grib dabūt sev programmā. Gadījumā, kad pašam UniCon būs lielāks ieguvums nekā personai kura uzstāsies.

UniCon piedāvā preci - cilvēkus. Taču pašam UniCon ir vajadzīga prece - saturs. Šie svari var svārstīties uz abām pusēm. Ja būs liels pieprasījums pēc “cilvēkiem”, pašiem blogeriem būs jāmaksā par uzstāšanos. :D

Domāju mēs saskarsimies vēl ne ar vienu vien organizatorisko nepilnību. =_=

ComiCon 4 dienu biļete ir 105 dolāri. Jūs te vēl par 18 eināriem kaut ko raudat :smiley: Pēc pagājušā gada es diezgan skeptiski uz to visu skatos un ceru uz patīkamu pārsteigumu.

ComicConam ir par ko prasīt tos 105$ :D

Nu un par mūsu mazgadīgo Madoka cosplay var prasī padsmit eiro. Viss loģiski :smiley:

1 Like

Mazgadīgā madoka? KUR! oO

2013.gada Unicon. Tak tur vismaz ir 60% mazgadīgo cosplay un dažreiz tik inappropriate, ka negribās skatīties virsū :smiley:

Hmm… Man bija aizdomas, ka meitenes ir drusciņ nepilngadīgas, kad filmējamies, bet par cosplayeriem galīgi nevareju secināt. Nevarēju pat pateikt čalis vai meitene :smiley:

Tu domā šito te:

Tas bija vienīgais Madoka cosplay (tā šķiet)

1 Like

Bet, ja nemaldos, tur ir vecuma ierobežojums, 15+ vai tml. Varbūt ar maldos.

Mani tas vecuma ierobežojums neskar.

Man jau bija aizdomas, ka grēko un Mikuru Asahinu dēvē par Madoku. :smiley:
https://www.draugiem.lv/shingekinophantomhives/gallery/?pid=394992714

Šīm kundzēm gan ir pāri 18 …

Atliek tikai ticēt… :D

Tāds bišķ draņķīga bilde, ne? ^^