Par to runājot, kā visiem iesaistītajiem ir ar šo svētdienu? Der? @H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan
Šis tas vēl ir jāsagatavo un jāpārbauda - principā līdz nogalei viss ir izdarāms.
Par to runājot, kā visiem iesaistītajiem ir ar šo svētdienu? Der? @H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan
Šis tas vēl ir jāsagatavo un jāpārbauda - principā līdz nogalei viss ir izdarāms.
Kipa jā
Jā
Kinda var mēģināt
Es vienīgi nezinu vai būšu laikus un vai rokas man nekritīs nost :D bet var pamēģināt
Nu tad varam mēģināt testa reizi. Aizrakstīšu Yuranka un painteresēšos vai šo svētdien var sarunāt vietiņu.
Vienīgā problēma, ka tu mums nes daļu darbam vajadzīgo krājumu. :D
Oh shiiit, par to biju kinda piemirsis, ķipa man galvā stāvējā kinda tās lietas, ka viena no otras neatkarīgi
Ne nu tad būsim laikus.
@H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan Yurankā ir vietiņa. Tiekamies svētdien 17:00. Vēlāk izveidošu atsevišķu tēmu.
Būs jāsametas no katra 15 EUR pa krāsām, otām utt. Šī ir vienreizēja agrā putna cena, visi nākošie saieti, kamēr vien mums nav jāpērk kas jauns, jums būs bez maksas un ar īpaši rezervētu vietiņu. Teorētiski mums tas krāsu komplekts pietiks vēl ilgam laikam.
Mums jau ideja bija pavīdējusi mītiņa laikā paņemt lielo statuju. RTU ar betona printeri izprintēt statuju un kopīgi to nokrāsot. Ar pārvietošanu būtu vien zināmas problēmas…
Tur pēc krāsas un otām būtu jālaiž uz Depiņu. :D Lai gan, esmu manījis krāsas baloniņus arī mākslas piederumu veikalos.
Ta vis kkur ir tie krāsas baloni.
Nu ko, kad būs nākamais saiets?
Kāda visiem sajūta, cik lielu pauzīti prasās starp saietiem? @H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan
Ja mēs tiekam galā ar vienu figūriņu vienā saietā, sanāk jau tagad kaut kur jāsarūpē jaunas. Vai nu jāķer rokā kāds labs cilvēks ar 3D printeri vai pašam jāpievēršas arodam. Mums ir palikušas 6 figūriņas, vēl vienam saietam pietiek, bet var sanāk tā, ka nepaliks pāri brīvas vietas.
Es gribu pūķi tho, nevis tos mazos knariņus
Reizi 2 nedēļās.
Gribētu nobeigt savu runčuku.
Nu un kādu tur nokrāsot vēl. Suņuku paņemt teiksim
Nobeigt nevajag runčuku, ko runčuks tev izdarījis? :D
Pabeigt gan var.
Vsp, tā nebūs DND padarīšana, bet es neibilstu pāris fantasy būves būves saviem projektiem pataisīt kompānijā…