Vai tevi interesētu miniatūru figūriņu krāsošanas saiets?

Ir doma par saietu kas būtu līdzīgs Saliec savu Gundam saiets - 16.06. 17:00 Yuranka Games! , tikai šoreiz ap citu rokdarbu - figūriņu krāsošanu. Mēs sanākam kopā un kopīgiem spēkiem katrs nokrāsojam vienu figūriņu. Vieta, otas, krāsa, figūriņas utt. tiktu nodrošinātas.

Vai vēlētos piedalīties šādā saietā un cik daudz budžeta varētu tam atvēlēt?

Vai tu vēlētos piedalīties?
0 voters
Kāds ir tavs maksimālais budžets tādam pasākumam?
  • 10 EUR
  • 15 EUR
  • 20 EUR
  • 25 EUR
0 voters

Ja sev uzdod jautājumu, kas tā tāda figūriņu krāsošana ir? Pie mums jau daži cilvēki ar to aizraujas:

Pirmais mēģinājums Warhammer 40k pasaulē
Miniatūru stūris - #2 by Onii_chan

Pārkrāsojat savus saliktos Gundamus :d

4 Likes

Vai būtu iespēja krāsot pašam savas figūriņas?
Piemēram šādas no Descent:

Noteikti! Ideja šobrīd ir ļoti plānošanas stadijā.

1 Like

Kādas idejas miniatūrām?

Interesantākais būtu kaut ko 3D izprintēt. Tik mums vajag kādu 3D printeri. :D

Man šķiet, ka konkrētikas nekādas nav.

Personīgi ko atradu:

Brain Games, fantasy/WH/D&D - cenas labas, pieejamība vrb klibo

Ir LT variants, uz reālismu:

Jautājums vien cik gribi iedziļināties detalizēti. Tikpat labi var pānemt izprintēt Spongebob :D

@Onii_chan cik zinu vajag obligāti grunti pirms krāsošanas?

Jā. Taču parasti pietiek ar vienu kārtu.

Es lietoju šo:

Ir arī pūšams variants.

Viņiem tur nav labi ar miniatūru kategoriju. 40k, piemēram, rāda tikai tad kad tu to tur ieliec meklētājā :smiley:

Kas meklē, tas atrod ;D

1 Like

Un cik figūriņām ar tiem 18ml varētu pietikt?

2 Likes

Gribētu pielikt, cik vispār vidēji tā krāsas/materiāla aiziet uz figūriņu @Onii_chan

@SEVALS2 zinu ar ir pieredze šajā lietā…

1 Like

Ja mēs runājam space marines, tad es domāju ka vienas zilas krāsas pudelītes pietiek lai pilnīgi noklātu kādas 40-50 miniatūras.

3 Likes

No krāsām un dažādiem reljefa elementirm (akmentiņiem, smiltīm, līmes) maz. Visātrāk tiek iznīcinātas otiņas. Vienas otiņas pietiek uz kādām 15 miniatūrām.

1 Like

Jau vairākas dienas pētu lietas pa figūriņām un krāsošanu.

Kā jūs labāk vēlētos, mēģinam katrs izkrāsot figūriņu vienā saietā vai arī rīkojam saietu sēriju - 2-3 stundas dažas nedēļas pēc kārtas? Lielā iemaksa sanāktu par starta reizi - krāsām, otām, figūriņām utt. Turpinājuma reizes jau maksātu mazāk - tīri pa telpām. Ja telpas sanāk bez maksas, tad arī šis būs bez maksas.

@H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan

• Gribu vienu garu krāsošanas saietu
  • Gribu vairākus mazākus krāsošanas saietus pēc kārtas
0 voters

Pēc balsojuma rezultātiem, domāju plānojam vairāka rezies pēc kārtas un tad jau pirmaja saietā redzēs kā iest.

@Onii_chan, vai mums papildus parastajām krāsām vajag tās tur krāsas, kuras angliski sauc par “washes”?

manuprāt parasti tās ir vnk atšķaidītas krāsas. tur tik vajag kko udenim pieliet papildus lai virsmas spraigums samazinās, lai labāk ieplūst “ēnainajās” zonās

1 Like

Pēc idejas jā, bet man internets apgalvo, ka no ražotāja būs paredzamāks rezultāts. Mazāks čakars. Ievērotas proporcijas un sastāvdaļas tomēr specializētas.