Vai tevi interesētu miniatūru figūriņu krāsošanas saiets?

vai tik šos rakstus nav pats ražotājs sponsorējis XD

Es saviem projektiem brutāli sajaucu melno un brūno akrilkrāsu ar ūdeni. Dažreiz sanāk, tā, citriez tā. Galu galā tā ir māksla ne zinātne. That simple.

1 Like

Cik es nopratu no krāsu satura veidotājiem, tu jaukt ar ūdeni visu vari, bet tas nav tas pats. Ražotāji it kā krāsu nešķīdina tīri ar ūdeni un tur ir pievienots savs recēšanas aģents vai tamlīdzīgi, kas ar nav tīri trauku ziepes.

Ja būs budžets, es vienkārši paķertu ražotāja mantu, tā lai galvenais mainīgais būtu tikai līkas rokas. :D Man vēl te aprēķinos ir daži nezināmie punkti, kas var visu ietekmēt.

1 Like

Jā, taču parastākiem darbiem pietiek ar vienu pašu “strong tone” vai “dark tone”.

Lielākiem projektiem, piemēram, reljefa elementiem šo washu ir labāk pašam izveidot lai būtu lētāk. Tā kvalitāte nav tik ļoti svarīga uz tiem lielajiem reljefa gabaliem. Tad washu veido no ūdens, akrila atšķaidītāja un tintes.

1 Like

Neaizmirsti līmi, smiltis, akmentiņus, jebkādus citus smalkus graudainus objektus un akrila laku.

1 Like

Pirmajā krāsošanas reizē jāpaņem kāda galdaspēle līdzi. Citādi nāksies sēdēt un skatīties kā līme žūst :smiley:

2 Likes

Bet tas ir vēl aizraujošāk nekā krāsas žūšana ;)

Godīgi sakot, esmu gan, gan - protams kā vnm visdrīzāk es nelekšu uz sarežģītu. Kaut ko mazu un patīkamu :smiley:

Esmu kādu laiku atpakaļ uzdūries arī darkwood.lv. Pēc viņu mājaslapas bildes izskatās, ka viņiem varētu būt vairāk miniatūru uz vietas. Arī meklētājā (vismaz 40k) viņi piedāvā daudz.

1 Like

Papētīju viņu lapu un uzgāju šo:

Dēļ šī vien esmu gatavs doties uz turieni. Tā ir īpaša “tehniskā” krāsa ko izmanto pamatnēm. Tai sakalstot rodas plaisas, kas atgādina sausu zemi:

To var arī lietot lai attēlotu citus elementus:

3 Likes

No praktiskā parasto krāju, ja strauji izžāvēt var panākt to pašu efektu, tieši par plaisāšanu.
Vienu laiku skatījos vienu, kurš faktiski visus šitādus efektus dabūja gatavus bez diži speciāliem “instrumentiem”.

Te var teikt - vienalga, kā un ar ko taisi, galvenias, lai rezultāts atbilst vēlamajam.

1 Like

Skatījos spēles un skatos,ka pašiem brain games arī ir miniatūru sadaļa

Situācijas atjauninājums:

• Krāsa atbrauks pirmdien - 2 Vallejo krāsu komplekti
  • @SEVALS2 mums nosponsorēja dažas figūriņas krāsošanai - tās gan jau ar drīzumā būs gatavas
  • Ir sarunāts ar Yuranka games, ka viņi mūs pie sevis pieņems bez maksas
  • Palicis nopirkt kādu otu, grunti, laku un lielos vilcienos būsim gatavi saietam

@H_Hercogs @WizardsWild @Kadiljaks @Onii_chan

Kā jums ir ar dienām? Svētdienas der? Piemēram, svētdienās 17:00? Yurankā, kad mēs rīkojām Gundam saietu, svētdienas bija pašas klusākās dienas.

3 Likes

Svētdienas der :saluting_face: Pathfinders pagaidām iepauzēts

1 Like

Svētdienas der, tikai varbūt ne šī svētdiena ja tur nav kondicionieris :smiley:

image

1 Like

A šī būs krāsošana ar lomu spēles elementiem. Sauksies: Sweatshop labor

4 Likes

Par to vari nebīties, šo svētdien noteikti nē, jo man krāsa atbrauks tikai pirmdien.

3 Likes

Domāju paņemt uz šo pasākumu pamēģināt green stuff:

Plastilīns kurš pēc brīža sacietē un ļauj veidot precīzus papildus elementus figūriņām.

(P.S. es neceru uz ko tik smalku kā redzams attēlā :smiley: )

2 Likes

Krāsa ir klāt!

Tātad šobrīd esmu salasījis dažas otas, grunti, laku, krāsas, washes.

Palicis vēl sagaidīt @SEVALS2 figūriņu un citu labumu paciņu.

5 Likes

Mums ir nepieciešams atrast latvisku vārdu šim.

1 Like

Plūstkrāsa?