Miniatūru stūris

Kādu laiku atpakaļ iemēģināju roku miniatūru krāsošanā - Pirmais mēģinājums Warhammer 40k pasaulē. Kopš tā laika ik pa laikam nododos šim hobijam. Iespējams kāds no jums arī aizraujas ar miniatūrām, kas ir sastopamas tik daudz dažādās galdaspēlēs. Šī sadaļa ir vieta kur ir iespēja dalīties ar saviem veikumiem.

2 Likes

Pašlaik man ir mērķis izkrāsot visas “Scythe” galdaspēles figūriņas. Ir tikts galā ar visām mekām un ar Ziemeļu frakcijas vadītāju. No pamatspēles atliek vien pārējie četri vadītāji. Pēdējā laikā darbojos ar šo stipri aktīvāk, tā kā drīzumā varētu sagaidīt nokrāsotu pilnu komplektu.

11 Likes

Man vislabāk patīk kā tev sanāca oranžās frakcijas figūriņas.

1 Like

Varbūt tu pats reiz gribētu iemēģināt krāsot figūriņas? :smirk: Lai krāsotu Izkapts figūriņas un neriskētu tās sabojāt, biju nopircis atsevišķu figūriņu komplektu, un nu man ir pārpalikums ar nenokrāsotām figūriņām.

Gribēt, gribētu. Bet es zinu, ka es tajā iegrimtu ar galvu, visu sapirktu un pēc tam nebūtu laika krāsot. :joy: Darāmo darbu sarakst jau tā pat ir nepieklājīgi garš.

Ja nepērc 40k figūriņas tad šis viss hobijs ir lēts. Taču laiks… Ka tevi divi deviņi cik daudz laika tas aizņem. Man nokrāsot 4 mekas prasa krāsošanu 2 dienu garumā. Vadītājs aizņem kādu 1 - 1.5 dienas. Pa lielam ja tu šim atvēli kādu brīdi brīvdienās, tad ar laiku kaut ko jau var nokrāsot :smiley:.

Atlikušās Izkapts figūriņas ir gatavas, noslēdzot pamatspēles krāsošanu.

5 Likes

5 Likes

Stilīgas brilles.

Kultūras vīrs. Izvēlējās pareizo frakciju ko krāsot. :sunglasses:

Atjauninājums - viņiem izdevās:

Miniatūru kultam nu ir pievienojies jauns biedrs.

7 Likes