Mums vajag kādu krāsu cilvēku. Beigās vispār atklāsies, ka Latviski tā ir “šķaidīta krāsa” un viss.
Vājkrāsa tā pat kā vājpiens. :D
Mums vajag kādu krāsu cilvēku. Beigās vispār atklāsies, ka Latviski tā ir “šķaidīta krāsa” un viss.
Vājkrāsa tā pat kā vājpiens. :D
Krāsu cilvēku?
Tādu kas nopietni pazīst krāsas latviešu valodā. :D
Pastāv tikai 3 krāsas - sarkans, zaļš un zils. Dažās kultūrās zaļš un zils ir viens un tas pats vārds
Vēl ir piedāvājums “ēnas” vai “klājkrāsas”, jo tās tiek izmantotas šiem mērķiem.
Nu paga, dzeltens-sarkans- zils tak bija pamatkrāsas.
Un tas ka tā nav pamatkrāsa nenozīmē ka tā nav krāsa . Ja tas ir starp infrsarkano un ultravioleto EMV spektrā tā ir krāsa
Vai arī ja neskatmies no fizikas puses…krāsa ir jebkāda gaismas viļņu kombinācija kurai mūsu smadzenes ir piepūlējušās iedot vārdu…
Pēc šī pasākuma tev paliks pāri daudz krāsas. Vai būsi saņēmies uz orku armiju?
Mūsu aizbildņa @SEVALS2 labumi ir klāt! :D Tikām cauri tikai ar vienu kritušo - burvja zizli.
Pārpalikums atkarīga no tā cik daudz saietus uzrīkosim. Sākt ar veselu armiju būtu drusku pa daudz, kādu kill team gan varētu salikt kopā.
Super. Tad jau varēs šo 7dien. Tās pamatnes (ar glazūru) izskatās labi. Tā virsma ir arī printēta vai kā cirādi veidota? Figūriņas izskatās melnas/tumši pelēkas. Varbūt tās jau ir nopūstas ar praimeri?
manuprāt tur jau zenithal highlight efekts ir uztaisīts
Also, es jau piesakos uz zirnekli!
Dibs uz orku :D
Vispār tās figūriņas riktīgi feinas, stilizācija
A, un es jau pasaku, man nevajadzēs to fancy flocking. Es pēc druīdu metodēm, ar satrūdējušu jūras krastā atrastu roku visu efektu panākšu
lol XD
“koku” biju domājis
O, brīnišķīgi. Es jau uztraucos ka cilvēki uzreiz tiks izķerti un man nepaliks. Mankind supremacy!
Tik neaizmirsti to laicīgi izkaltēt. Citādi tas sāks trūdēt no iekšpuses pēc apstrādes ar laku.
man jau visi šitie gabali pāris mēnešus žūst. vēl bij ledus kad aizkratījos uz daugavgrīvu ievākt radošajiem projektiem XD
Loktar ogar >:P
Viss ir 3D printēts.
Jā, šīs figūriņas jau ir gruntētas. Gadījumā, ja kāds atnāk ar savu figūriņu, mums arī būs ar otu smērējama grunts.
Jā. Tās ir nopūstas ar gaišāku krāsu no viena leņķa.