Vai tevi interesētu miniatūru figūriņu krāsošanas saiets?

Vsp tā ir ļoti DND padarīšana :smiley:

1 Like

mēroga ziņā vairāk. Tas kas man ir padomā, būs krietni mazāks par tipisko miniatūru scale. Bet vis atkarīgs vai man izdosies dabūt pūķa miniatūru, vēlams - lidojumā

Pameklē interneta dzīlēs kādu printēšanai paredzētu 3D modeli. Ja tev būs modelis, gan jau kaut kur, kaut kā izdomās kā to izprintēt.

1 Like

Iegādājos šo:

Šis liek zālei stāvēt smuki vertikāli to pielīmējot.

2 Likes

Opā, nebiju ievērojis, bet Tev ļoti labi sanāk - to pamatni, ko uztaisīji un tas kā izskatās. Visai iespaidīgi. Vai esi veidojis “dioramas”?

Vai ir iespēja parādīt vairāk no savas kolekcijas? Mani vispār vienmēr ir interesējis izveidot tieši šādas pamatnes - gan meža, gan pludmales, gan ūdens tipa. Vai būtu iespēja, ka figūriņu vietā mēs izveidotu šādas pamatnes?

Man paticis lūkot šāda tipa kanālus - un pašam gribētos izveidot ko līdzīgu kā šeit:

1 Like

Umm. Tas ir attēls ko es paņēmu no google lai parādītu kā izskatās labas pamatnes un ka tādas varētu pamēģināt izveidot. Domāju ka tie 6 cilvēki kas nolaikoja to postu tika maldināti par ko es atvainojos :sweat_smile:. Es pats esmu tikai ceļā uz labākām pamatnēm jo tās man tagad nav necik labas. Taču tagad kā reiz man ir nokrāsots jauns miniatūru komplekts un tagad kā reiz mēģināšu vairāk uz tām fokusēties un tad parādīšu rezultātu.

Atbildi uz šo es (un iespējams arī citi) netiešā veidā gaidu no @Menestrels.

3 Likes

Uuuu, boylei hobby time. Man tā patīk viņa wild imaginary west sērijas

1 Like

Oo jā - es arī viņu atklāju pavisam nejauši. Viņš veido gan 3D modeļus, gan krāso un veido interesantus esošu modeļu kombinācijas. Man patika zemūdens pasaules izveide. Tas epoksīda sveķis ir laba lieta, bet nu tur tiešām ar to jāmāk apieties.

1 Like

Gameyy builds zini?

Arī visādas metodes izmanto, un pat skices ir mākslinieciski skaistas. Un nu jau vairāk nekā gadu visi viņa darbi - dioramas, mechas, skulptūras- ir daļa no viena masīvas pasaules, par kuru Katrā video tiek atklauts nedaudz vairāk, short story formātā. Kkas drīz grāmata laikam iznāks pat

1 Like

Šito nezināju, paldies par ieteikumu.

Apskatoties pāris no video, tad saprotu, ka šis ir iedvesmojis visvairāk? Vai esi mēģinājis veidot savus tēlus kādā programmā?

Manis pēc mēs mierīgi varam uzrīkot saieta tematu “labākas pamatnes un es”. :D Es vispār līdz šim vēl ne reizi neesmu pievērsies pamatnēm.

Protams, ja kādam galīgi negribas aiztikt pamatni, tas nav obligāti. Var ķerties atkal pie figūriņas.

2 Likes

Īsti nē jo dators nav tas labākais 3d modelēšanai

Tā, tā draudzība pazūd :D

Shocked Breaking Bad GIF

1 Like

@Onii_chan @Kadiljaks @Mayo_Musketeer @WizardsWild @H_Hercogs

Nu ko, kā noskaņojums? Varam atkal šo svētdien laist krāsot figūriņas?

3 Likes

Es jau noteikti pievienotos :grin: Figūriņas ir pietiekami?

1 Like

Jā, vēl vienam saietam mums ir figūriņas. Es gan nesolu, ka būs diži daudz no kā izvēlēties. :D

1 Like

Pašlaik ir palikušas šīs.

@Onii_chan @Kadiljaks @Mayo_Musketeer @WizardsWild @H_Hercogs

Saskaņoju ar Yuranku. Tā pat kā iepriekšējo reizi, tiekamies svētdien Yuranka Games 17:00-20:00.

1 Like

Woop woop! Beidzot varēšu pielikt roku arī es uz krāsošanu - varbūt atklāšu jaunu interesi :smile:

Vai kādam ir specifiska izvēle uz noteiktu figūriņu? Ja varētu, es labprāt gribētu pieteikties uz zirnekli.

1 Like