Vai tevi interesētu miniatūru figūriņu krāsošanas saiets?

Ok. Tātad šobrīd ir rezervēts zirneklis un lāde.

@Onii_chan @Kadiljaks @Mayo_Musketeer @WizardsWild @H_Hercogs

Atgādinu visiem par figūriņu krāsošanu. Šodien, 17:00 tur pat kur pagājušo reiz.

1 Like

Netipisks lūgums, bet vai kādam būtu tukša cigarešu paciņa, ko varētu atnest uz mītiņu? :smiley:

Man vajag vienam projektam

2 Likes

My edgy boi

3 Likes

Es savam zirneklim vēl sūnas pielikšu klāt un atļaušu, lai pažūst (un iegūst to vecumu), bet man jau palēnām sāk niezēt pirksti un apskatījos, vai varu atrast Dungeons & Dragons miniatūras.

download

5 Likes

ETSY veikaliņos uzgāju “anime” miniatūras:

2 Likes

Un devās viņi nebeidzamajā ceļojumā, kur viņus gaidīja nezināmais un aizraujošais.

7 Likes

“Mincīši, sunīši vienmēr laipni aicināti ciemos. Tiks jauki uzņemti”.

6 Likes

Vispār, vakar nedaudz azartā iegāju, skatoties, kādas opcijas ir vispār pieejamas. Atradu dažādus krūmus, kokus, džungļu scenārijus. Tad pamanīju “Predator” miniatūru, tad dinozaurus utt. Tad izdomāju, ka varētu sci-fi alien tipa diorāmas scenāriju.

Atradu, ka Etsy arī mākslinieki pārdod kasti ar ļoti daudz figūriņām, kuras skaitās kā “brāķi”. Tie būtu labi, lai iemēģinātu roku krāsošanā.

4 Likes

A tie brāķi gan ir laba ideja. Varbūt pat var salabot vai nomaskēt defektus.

2 Likes

nu es esmu redzējis, ka 3d printējumus ka nesanāk, vnk pataisa par laika zoba skartām statujām

1 Like

The Lord of the Rings - Sam vs Shelob (HD) on Make a GIF

2 Likes

Tā noteikti ir viena no tām lietām, aiz kuras stāv ļoti plaš sektors. Atkarībā no tā kur gribi kustēties, jebkurā variantā būs lielas un garas trušu alas.

Tur drīzāk vien paliek jautājums par laika un citu resursu ieguldījumu.

Ņemot vērā, ka tur ir daudz no kā izvēlēties un atlaide līdz mēneša beigām, domāju, ka varētu paķert. Tad ar visiem varētu padalīties vēlāk.

Tiku līdz pēdējā saieta miniatūru bildēm!

7 Likes

Nu ko, gandrīz 2 nedēļas jau pagāja. Tad jau šo 7dien būs nākamais?

nav jau vairs ko krāsot

Es savējo vēl nepabeidzu krāsot :smiley:

Vienmēr paliek arī opcija pamēģināt taisīt reljefu :eyes:

1 Like

nu es šoreiz netikšu katrā ziņā

1 Like