Es ar’ šo svētdien busy busy
Terrain tho…
Man tieši magnētiņi no aļika atnāca :D
@Onii_chan kādas tev idejas? Straight up wargaming terrain?
Jebkurš reljefs var būt kara spēļu reljefs . Mani interesē uzcelt kaut ko līdzīgu katedrālei no daudz ķieğelīšiem. Vai arī salipināt kaut ko no gaisa plastilīna. Var arī izveidot paugurainu virsmu noklātu ar zāli.
Mans lielais mērķis tomēr būtu izveidot šādu pamatni kara spēlēm. Tur arī vajag daudz ķieģelīšu:
Avots:
Situācija ir tāda, ka mums krājumos palikusi ir tikai viena figūriņa. Jauna figūriņu ražošanas līnija man ir work in progress.
Ja vēl piedevām daudzi no mums nemaz netiek, varam apsvērt saieta pārcelšanu.
@Kadiljaks @Mayo_Musketeer Kā jums ir ar saieta vēlmi šajā svētdienā?
Figūriņas kurām varētu mainīt turētās lietas un ekstremitātes?
Fucking hell ķieģeļus ar roku taisīt… izskatās jau iespaidīgi, bet vai visiem jāzina ka esi mazohists
Bet man arī ir plāns vienā brīdī kaut ko līdzīgu taisīt, vienīgi mazliet mazāku un modulāru, lai ir ērtāk glabāt
Priekš zālainās zonas. Ar ideju, ka vietām būs paslēpti magnēti pie kuriem varēs piestiprināt kokus un pārveidot par meža zonu
Priekš figūriņām arī būtu feini. IMO būtu forša spēles mehānika, kur atsevišķās misijās XP vietā/papildus savam PC varētu vinnēt jaunu cepuri vai hvz ko xD
Nu tāds 50/50 pašlaik. Uz vakaru, rīdienu vairāk nosvērtos…
Man figūriņa ir
@Mayo_Musketeer
Hej, vai jauniņies bez pieredzes ar var atnākt?
Var, bet tagad mums ir miniatūru deficīts.
Man ir savējās. no galda spēles Whitcher: old world.
Kas vēl būtu nepieciešma pirmajai reizei?
Man arī ir tas figūriņu kontingents, ko iepriekš rādīju pats, tā kā noteikti varu padalīties ar citiem. Tās ļoti labi krāsojas ar. Varam jau satikties, ko ne.
Es atceros, ka ar @Onii_chan arī biju ļoti ieinteresēts šo veidot (tātad mums ir jau 3, kas gribētu terrain - tad domāju, ka noteikti varētu vienu saietu, kad veidojam to. Jo tad visiem jāizskata savas piemājas miskastes, vai nav kas labs samests ) . Es gribu reālus Azteka džungļus uztaisīt, lai varu laika gaitā savu “Predator” pasūtīt un ielikt tur
Sveicināts, sveicināts mūsu omulīgajā forumā!
Otiņas un krāsas mēs noteikti piedāvājam, varbūt tik kādus trauciņus, kur varētu ielikt savu nokrāsoto. Es arī sapratu, ka vieglāk ir krāsot, ja to figūriņu var pielipināt pie kāda apaļa kociņa (tāds kā batons, ko skriešanā padod). Tad rokas nebūs netīras un krāsu neizsmērēsi.
Jā droši, vairākums no mums ir pilnīgi zaļi gurķi krāsošanā.
Tas itkā nav nemaz tik grūti kā izskatās. Ar karsto putuplasta griezēju gan jau ka būtu vieglāk, bet kopumā tā ir tāda sēdēšana un neskaitāmu ķieģeļu veidošana ar papīra nazi. Jautrākais manuprāt ir pēc šī visa tos likt kafijas bundžā - tos laikapstākļot (weathering).
man ir, moš varu atvest uz nākamo pasākumu izmēģināt
Šajā nogalē uz mani var nerēķināties.
Bet tas ir labākais krāsošanas procešā
@Onii_chan @Kadiljaks @Mayo_Musketeer @WizardsWild @H_Hercogs @Kaspars_Grisins
Laikam atliekam uz nākošo svētdienu. No malas skatoties, mums jau šajā nogalē ir viens saiets un izrādās man šo svētdien sanāk 50/50 iespēja, ka nebūs transporta. Kas šoreiz varētu būt ekstra sāpīgi, jo man vēl būtu jāpaķer saieta krājumi no @Kadiljaks, tā kā viņš netiek. Kurš zin, ja noveiksies, varbūt jau nākošnedēļ sanāks izprintēt jaunas figūriņas.
Visiem kam prasās saiets šajā nogalē, laipni lūgtum uz @xHorrorGirlx organizēto galdaspēļu saspēli. Labyrinth - Spēļu vakars 3.0
Mums ir pieteikta vietiņa kā parasti svētdien 17:00 Yuranka Games - vēlāk izveidošu atsevišķu tēmu.