Svaigi gaidāmās (upcoming) anime sērijas/filmas

Ja vispār, es esmu patīkami pārsteigts, ka būs pat 3.sezona. Es biju iedomājies, ka tā būs “one & done” sērija - bet, ņemot vērā, ka isekai vēl kaut cik tur līdzi un interese cilvēkiem ir, tad jau nepazudīs.

Bet, šogad laikam ir favorīts, ko gaidu (iznāks tikai oktobrī), bet BEIDZOT - Gintama turpinājums vidusskolā!!

2 Likes

Manga ir laba un beidzās vienkārši burvīgi :heart_eyes:

1 Like

:eyes: pat burvīgi, saki? Tad laikam saprotu, uz kurieni tā iet! Un tas ir super jauki. Viena no sērijām, kas mani pārsteidza visvairāk - sākumā biju iedomājies, ka būs kāds “fanservice” tipa sērijas, ko ātri pārtraukšu. Bet, redzot abu tēlu sarunas, viņu kautrību, bet tomēr to nelielo izaicinājumu, lai ritenis kustētos uz priekšu, ir tas, kas mani visvairāk piesaistīja.

Vēl jau bija tā epizode, kur viņi aizmieg, runājot pa telefonu un Marina pasaka tos trīs maģiskos vārdus. Nu tur mana sirds iekšēji kliedza no mazā prieka (un burvīgās mūzikas fonā)

My Heart Love GIF by Pretty Dudes

Oh, nu mangā tik forši bija, un es ilgi gaidīju momentu, bet tur ongoings vilka arī)

1 Like

Kaut kas vēl no šī būs. Bet vasarā un par Z-Svētkiem? :thinking: Drusku netrāpija ar laiku kaut kā :D

2 Likes
4 Likes

https://x.com/gb_anime/status/1933830524495171905?s=46

Jauns otrās sezonas visual

4 Likes

Faktiski mana izteiksme

1 Like

Bez apenēm :D

Pamanīju video no viena no Trash Taste veidotājiem. Izskatās, ka Garnt (Gigguk) ir izveidojis tādu kā īsu anime filmiņu (tik 18 minūtes), bet nu apsveicami (noteikti sagaidat video otru daļu). Iznāks augusta beigās (un būs brīvi pieejams)

2 Likes
2 Likes

Beidzot :smiley: Nu jau ir nolikts gala datums. Super