Svaigi gaidāmās (upcoming) anime sērijas/filmas

Nesanāk sekot pilnīgi visiem jaunumiem, kas parādās aiz apvāršņa, bet, varbūt jums ir kāda “upcoming” anime sērijas/filma, kuru esat ievietojuši “To watch” sarakstā tuvākājā nākotnē?

Varbūt anime, ko esat nenormāli gaidījuši? Dodam ieteikumus

Viena man paķēra uzmanību - kura gūst lielu popularitāti Japānā, un kurai drīz būs savs “anime adaption” - ir Gachiakuta

Dark fantasy tipa žanrs. Ja vajadzētu dot salīdzinājumu - Mad Max meets Bleach. Galvenais varonis nonāk “cilvēces padibenī”, kur viņš kļūst par “sētnieku” (jā, tiešām - angliski “janitors”). Distopiska pasaule ar daudz atkritumiem, emociju manifestācijām kā briesmoņi un pāri visam - atriebība.

3 Likes

būs tik nākamgad, pašlaik mangu lasu. Īsumā - kādreizējais algotais slepkava tagad ir convieniece store īpašnieks, vīrs un tēvs. bet prasmes un fiziskās spēks nekur nav pazuduši un piepeši pēc viņa galvas ir dafiga noslēpumaini cilvēki

2 Likes

Nesen ieraudzīju, ka Kakuriyo no Yadomeshi būs otra sezona, negaidīts un patīkams pārsteigums, pat negaidīju, ka būs otra sezona.

Un protams, vēl ir kurām gaidu nākošo sezonu.

1 Like

Es jau teiktu, ka izklausās pēc labas kombinācijas :smiley: Pieļauju, ka liels akcents arī ir uz humoru?

paga koa???

Nu ja, būs otra sezona, šis ir reāli negaidīti. Raksta, ka tikai 2025 gadā.

es teiktu 50/50 un bieži vien humors nāk no tā, ka onka, ne tajā labākajā fiziskajā formā taisa visus šitos killeru moves. katrā manga chapterī ir pa cīņas ainai

1 Like

Labs saraksts. Ir man pāris no šīm, kurām neesmu redzējis iepriekšējās sezonas.

Kāds ir tas Kakuriyo no Yadomeshi? Cik saprotu, tur arī ir ar ēdienu saistīts?
Un “To your eternity”! Ugh! Ir laba - bet jaunākajā sezonā tur jau ies uz moderno laiku, ne?

2 Likes

Neesmu jau kādus 2 gadus skatījies animes. Un pirms tam arī mazāk un mazāk skatīju.
Arī neesmu baigi pētījis, kas jauns iznāks nākotnē. Arī anime youtuberus neesmu baigi pētījis jau kādu laiku, kā piemēram pēdējos divus Gigguk sezonālos video neesmu noskatījies.

Bet nu ātri izgāju caur MAL vasaras, rudens un nākotnes sarakstiem.

Nu nr 1 ko gaidu ir One Punch Man Season 3
Es neheitoju 2. sezonu, bet tomēr žēl ka nenotika studijas maiņa uz animācijā interesantāku studiju, kā piemēram Bones.

ūūūū, rudens sezonā Mecha-ude.
Pirms pāris gadiem noskatījos Mecha-ude kick-starter animi un man tā patika.
Cerams ka sērijas būs labas.

Kaut kāda interese ir šim vasaras sezonas darbam Plus-Sized Elf, jo lasīju mangu. Tik sen pusē esmu apstājies, vajadzētu atsākt un nobeigt.
Interesanti vai viņi animē parādīs plikumus :smirk: vai tomēr cenzēs.

Reāli tas arī viss.
Manīju vēl vienu otru nākotnes adaptāciju mangām kuras esmu bijis iesācis lasīt un iepauzēju jau sen, kā piemēram jau minētajam Sakamoto Days. Bet nu īpaši jau pašlaik negaidu tās anime adaptācijas tām.
Arī ir turpinājumi sērijām kuras esmu iesācis, bet neesmu turpinājis, jo vairs neskatos īpaši animes un arī tomēr gaidu ka būs pēdējās sezonas, kā piemēram MHA un Blue Exorcist.
Un arī manu turpinājumus interesantām sērijām, kuras neesmu iesācis skatīt, bet gribētu, kā piemēram Dorohedoro un pāris citas.

2 Likes

Beidzot tas ir noticis. Manga, kas priekš manis bija vairāk tāds “guilty pleasure”, tiks animēta.

Esmu liels vistu fans (ar tām uzaugu bērnībā) un pat IG sekoju tikai fermeriem ar vistu kontiem :sweat_smile: (un zemūdens biologiem) - pārējie cilvēki neinteresē. Labs draugs reiz ieteica šo mangu - tai sekoju, un tik tikko pamanīju, ka izziņots “anime adaptation”.

2 Likes
4 Likes
2 Likes

Decembrī būs skatāma “The Colors Within” filma

1 Like

Virgin Punk

Art Style man dod tādu kā mid 2010’s sajūtu, bet galvenā tēla seja jeb ar vairāk acis dod tādu kā late 90’s un some 2000’s vibe.
Bet tad lol. Izrādās ka šīs animes veidotājs ir Yasuomi Umetsu. Viņš ir Kite un Mezzo sērīju viedotājs. Neesmu tās skatījies, bet ir pieticis redzēt pāris bildes un klipus ka šis tas iespiežas prātā, kā šoreiz tās acis.
Un viņš arī bija atibildīgs par Dimension W (2016) animi. Tad nu lūk kur līdzīgs ir tas pārējais art style.

2 Likes

Now THAT looks fun!!!

1 Like

Ē!

2 Likes

Skatos, ka nu jau janvārī šis nāks ārā!

1 Like