2024 gada Anime

Kā vienmēr vēlviens gads jau drīz beigsies.

Kādi 2024 gada darbi Jums visvairāk patika, kas ir palicis atmiņā?
Neesmu sezonālais skatītājs, kas skatās visu jauno pēc kārtas, skatos Anime no visādiem gadiem, bet no 2024 ar paspēju šo to noskatīties, protams.

Šīs abas sāka rāda 2023 gada, bet beidza 2024. Tad noteikti skaitās.

Un Nier Automata otra sezona man ar patika.

Skatos savu sarakstu ko šogad noskatījos, tieši no 2024 gada darbiem noskatījos pavisam maz darbu, tikai 4 kopā(iekaitot tās divas kuras pa pusei 2023/2024)

2 Likes

Man viennozīmīgi un bez variantiem numur viens seriāls ir Delicious in Dungeon jeb Dungeon Meshi. Neko citu tik daudz neizbaudīju kā šo.

Frieren: Beyond Journey’s End viennozīmīgi ar labs, bet tā pat Dungeon Meshi mani vairāk izlaidēja.

4 Likes

Piekritīšu @Menestrels - arī man Dungeon Meshi bija tas, kurš visstiprāk iekrita atmiņā - bet tas jau ir primāri dēļ tā, ka man patika tā fantāzijas pasaule, kas izveidota ap ēdienu :smiley: Un pāri visam - stāsts, kas sekoja. Tas ir Nr.1 šogad.

Runner up noteikti ir Frieren. Teikšu, ka šogad dominēja “isekai” žanrs priekš manis. Un esmu palicis nedaudz izvēlīgāks, ko skatos.

Cieņpilnie “mentions”:

Daudzi sūdzējās par to, ka šajā sezonā bija daudz politikas - bet man pašam tas patika. Man patīk redzēt, kā pasaule tiek būvēta.

Katru sezonu man arī ir nepieciešama komēdijas deva - un šo piedāvāja Konosubas turpinājums.

Un no nekurienes arī iepatikās “Dandadan”. “Over the top”, ar interesantiem personāžiem (galvenokārt Turbo Vecmāti kaķa formā) un arī pašu Momo’s “Bayonetta” cienīgo vecmāti. Tomēr, atstāja nedaudz tādu rūgtu piegaršu, ar to, ka biju iedomājies, ka šeit būs 24.epizodes uzreiz - ka pabeidza sezonu tiešām ar masīvu “cliffhanger”.

Pāris vēl ko var pieminēt - My Hero Academia, Demon Slayer, Kaiju No.8, Kengan Ashura. Kaut kas no šīm visiem patika un arī noskatījos, bet bija momenti, kad izlaidu noteiktas daļas un vienkārši skipoju.

2 Likes

Dandadan man patika, taču es to sākšu rekomendēt tikai tad, kad mēs dabūsim pēc sajūtas pilnu sezonu. :D

1 Like

šitas man sarakstā stāv, cik dzirdu laba manta!

1 Like

Par šo ar dzirdēts, bet skatījies, gan neesmu. Būs laikam kādreiz tad japaskātas, kas tur tāds ir. :thinking: