Svaigi gaidāmās (upcoming) anime sērijas/filmas

Dammnit, es domāju ka būs horror motīvs. Dzīvnieku dzīvie līķi ir desmitreiz baisāki ka humanoīdie.

2 Likes

hmm interesē gachiakuta, to your eternity 3 sezona un tie zombij kits X3

Šis liekās pēc tāda “Cowboy Bebop” + “The Running Man” (grāmatas versija) apvienojuma:

4 Likes

Riktīga Bebop kopija!

nuuu, kā jau video beigās min “Shinichiro Watanabe”, so Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Space Dandy, etc.

1 Like

Tas noteikti nav slikti - dažreiz gribās kaut ko no tās pašas grupas. Kā jau Menestrels minēja, tur būs cīņas ainas, kuras horeografēja John Wick cilvēks, tādēļ noteikti būšu ieinteresēts to redzēt.

1 Like

Es tak neatceros tādas lietas.

Trīs treileri, kuri piesaistīja uzmanību:

Šīs bija pirmais tīzeris, ko biju ielicis - nu ir iznācis oficālais treileris:

Un šī piesaistīja dēļ tā, ka manga tika atcelta pēc 20 nodaļām, bet kaut kādā veidā izdevās izdot anime:

2 Likes

Tiek adaptēts Nichijou veidotāja nākošais darbs City.

Vai esi lasījis mangu šai sērijai? Centrālajā aspektā arī humors?

Man komēdijas vajag kā gaisu :sweat_smile: Nevaru sagaidīt arī Grand Blue 2.sezonu šogad

Vispār, par Grand Blue runājot! Wooohoo! Beidzot anime sērija par zemūdens niršanu atgriezīsies!

3 Likes

Nē.

Nezinu, bet gribētos jau teikt ka jā.

That’s on MAL.
Genre: Comedy
Theme: Gag Humor
Tā kā nav ekstra tagu, kā piemēram slice of life, tad nu laikam jau komēdija ir nr 1.

1 Like

6 posts were split to a new topic: “Devil May Cry” iznācis ar 8.epizodēm

Huehuehue, acīmredzot kaiju no.8 no.2 būs gaidāms 15. Jūlijā.

1 Like

Vuuuhuuu! My Dress-Up Darling 2.sezona. Romance sweet as sugar. Nu tad beidzot:

4 Likes

Oh, what da hell! Baigi labi daudz vasarā iznāk :joy:

• Šī bija fantāzija/ēdiens - viss, ko man vajag.
  • Fantāzija/drāma - šis dvēselei:
2 Likes

Baby Eating GIF by Newsflare

3 Likes

I like to imagine that this is happening in the same world as Tsukimichi and eventually this guy will wander into the orc village

2 Likes

Nu tiešām, būtībā “me in a nutshell” :joy: Ēdiena anime sērijas ir, bet viņas reti nāk ārā.

Un vilks sagrābs Emmu, sakot, lai cepj karbonādes :smiley:

2 Likes

Nuu tsukimitchi jau kanonā ir vismaz 3 isekaijoti cilvēki, viens papildus baigi daudz nemaina

Emma no vilka karbonādes sataisītu. She’s a scary woman. Abas pārējās vēl var piekukuļot, Emma see’s past the bs

2 Likes