Dammnit, es domāju ka būs horror motīvs. Dzīvnieku dzīvie līķi ir desmitreiz baisāki ka humanoīdie.
hmm interesē gachiakuta, to your eternity 3 sezona un tie zombij kits X3
Riktīga Bebop kopija!
nuuu, kā jau video beigās min “Shinichiro Watanabe”, so Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Space Dandy, etc.
Tas noteikti nav slikti - dažreiz gribās kaut ko no tās pašas grupas. Kā jau Menestrels minēja, tur būs cīņas ainas, kuras horeografēja John Wick cilvēks, tādēļ noteikti būšu ieinteresēts to redzēt.
Es tak neatceros tādas lietas.
Trīs treileri, kuri piesaistīja uzmanību:
Šīs bija pirmais tīzeris, ko biju ielicis - nu ir iznācis oficālais treileris:
Un šī piesaistīja dēļ tā, ka manga tika atcelta pēc 20 nodaļām, bet kaut kādā veidā izdevās izdot anime:
Vai esi lasījis mangu šai sērijai? Centrālajā aspektā arī humors?
Man komēdijas vajag kā gaisu Nevaru sagaidīt arī Grand Blue 2.sezonu šogad
Nē.
Nezinu, bet gribētos jau teikt ka jā.
That’s on MAL.
Genre: Comedy
Theme: Gag Humor
Tā kā nav ekstra tagu, kā piemēram slice of life, tad nu laikam jau komēdija ir nr 1.
6 posts were split to a new topic: “Devil May Cry” iznācis ar 8.epizodēm
Huehuehue, acīmredzot kaiju no.8 no.2 būs gaidāms 15. Jūlijā.
Oh, what da hell! Baigi labi daudz vasarā iznāk
- Šī bija fantāzija/ēdiens - viss, ko man vajag.
- Fantāzija/drāma - šis dvēselei:
I like to imagine that this is happening in the same world as Tsukimichi and eventually this guy will wander into the orc village
Nu tiešām, būtībā “me in a nutshell” Ēdiena anime sērijas ir, bet viņas reti nāk ārā.
Un vilks sagrābs Emmu, sakot, lai cepj karbonādes
Nuu tsukimitchi jau kanonā ir vismaz 3 isekaijoti cilvēki, viens papildus baigi daudz nemaina
Emma no vilka karbonādes sataisītu. She’s a scary woman. Abas pārējās vēl var piekukuļot, Emma see’s past the bs