“Devil May Cry” iznācis ar 8.epizodēm

Aiziet! “Devil May Cry” iznācis ar 8.epizodēm. Laiks bindžot :sweat_smile:

Nebiju domājis, ka OP sāksies ar Limp Bizkit:

5 Likes

Noice!

1 Like

Also, komentāros ieminējās par šo:

šī dziesma pirms 15 gadiem iznākusi, bet dzirdu pirmo reizi. Cool jam, nice vibes!

2 Likes

Šis arī, jā!

Vispār, pareizi saka komentāros - tie, kas taisa šīs sērijas mūsdienās, uzauga uz AMV veidošanu (vai skatīšanos, vai abi). To var redzēt un just gan CyberPunk, gan Devils May Cry

2 Likes

https://x.com/UltimaShadowX/status/1885180795880460786

Not exactly true, but he has been in some of the games featuring his music.

Ok, pabeidzu - jāsaka, ka pat ļoti patika. Vienu momentu pat nevarēju saprast - vai nu atbalstīt White Rabbit vai Dantes/Mary pusi . Labi daudz mūzikas gabali, arī sajūta, ka tāda kā satīra ar politiskajām daļām salīdzinot ar to, kas darās ikdienā. Pirmās minūtes kad White Rabbit stāsta par amerikāņiem.

Un arī beigas bija labas - iepazīstinot sērijas tēlu ar viņa “signature” mūzikas gabalu.

1 Like

Labi, ka padevi ziņu, savādāk vēl būtu palaidis garām. Atradu un sagatavoju priekš skatīšanās. Nu ko, sākšu ar baltu lapaspusi, jo es gandrīz neko nezinu par sēriju. :D

2 Likes

Šito arī neesi redzējis?

1 Like

Wait 8 ep full season ?

Jup, tikai 8.epizodes, bet dažas epizodes ir pie 32 min. Ir pietiekams ilgums.

2 Likes

It kā gana raits un jautrs ekšen gabals. Ar mūziku ar viss labi. Varoņi dizaini man gan atklāti nepatika, Trusis un Dante vēl ir ok, bet nu teiksim, cilvēku puses varoņiem dizains ir tāds nekāds. Demoni ar kaut kā neiedvesmoja fantāziju. Pat tās Devil Trigger formas šķita kā kritums nevis kāpums. Ja šis nebūtu visai tīr ekšen gabals, es varūt arī nepiekasītos, bet nu ekšanā palielam viss turas uz cīņu ainām un dizainu. Cīņu ainas ir ok, dizains nav mans.

Nope, nav sanācis.

vizuāli baigi atgādina"rietumu komiksu" adapciju stilu, kāds bija x-cilvēku animei un wolverine solo animei

1 Like

Stils es pat teiktu vairāk ir rietumu animācijas ar šo to aizgūtu no āzijas. Studija, kas šo veidoja, ir korejiešu. Studio Mir - Wikipedia

voltrons, korra un kaudze ar DC projektiem…yeah, that check out

1 Like

Cik sapratu šis ir amerikāņu remake oriģinālam sadarbojoties ar korejiešu animātoriem.
Ja šo kādreiz izdomāšu noskatīties, tad tikai oriģinālo Anime

Jāsaka, ka šis ir tā vērts. Devil May Cry sanāca spēlēt minimāli ap 2006./2007. gadu uz PS2 - un galvenā varoņa personībā šeit arī atgādina to, kāds tēls ir patiesībā spēlēs. Var redzēt, ka veidotāji ir bijuši spēles fani.

Cik zinu šita ir vienīgā devil may cry anime

Un kas tad ir šis? Tas remake pat neietilpst kategorijā Anime.

Tas, ko nosūtīji ir anime, bet cik saprotu, tad ne tik ļoti populāra. Neesi īpaši ne-anime sēriju fans?

1 Like

Okei, I stand corrected