Liels “Ho, ho ho!” visiem mūsu pašu elfiem un ziemeļbriežiem! Aiz loga vēl nav sniegs, taču Slepenais salavecis neguļ un vēro mūs no pašām dziļākajām ziemeļpola dzīlēm. Taču še tev neraža, vecis galīgi iesprūdis ziemeļpolā un netiek ārā, viņam nāksies rekrūtēt papildspēkus.
Šī ir iespēja kļūt par ļoti slepenu salaveci un nosūtīt paša sagatavotu dāvanu kādam laimīgajam komūnietim, kā arī, pats pa sevi, saņemt šādu dāvanu.
Kā tas strādā?
Dalībnieki piesakās atsūtot ziņu man, @Menestrels, un es došu tālāko informāciju. Pēc visa saskaņošanas ar mani, tev jāsagaida izlozes diena, kurā katram dalībniekam nejauši tiks iedota kāda cita dalībnieka adrese. Tālāk jūsu uzdevums ir lieki nekavējot laiku uz šo adresi nosūtīt dāvanu.
Kā tiek sūtīta dāvana?
Dāvanas var tikt nosūtītas izmantojot pakomātu vai kādu citu metodi, galvenais, lai saņēmējs tam piekristu un tavs maciņš to atļautu. Vajadzības gadījumā vērsies pie manis, lai kaut ko saskaņotu ar savu dāvanas saņēmēju.
- Omniva
- DPD pakomāts
- Latvijas Pasts pakomāts
- Itella
- cits ( uzraksti komentārā kas tieši)
No kā sastāv dāvana?
Katrai dāvanai jāsastāv no apsveikuma kartiņas un vēl kaut kā pēc tavas izvēles. Lai viss būtu godīgi, mēģinam aptuveni iekļauties ieteicamajā dāvanas vērtībā. Dāvana galvenokārt ir simboliska. Šogad gan arī mērķējam uz 20-25 EUR + sūtīšana. Tev ir iespēja nobalsot par tīkamāko variantu līz pietiekšanās beigām.
- 20 EUR + sūtīšana
- 25 EUR + sūtīšana
Kur pieteikties?
Lai pieteiktos atsūti man, @Menestrels ziņu. Es atbildēšu ar tālākajām norādēm.
Pieteikšanās līdz 6. decembrim!
Noteikumi, ievērībai!
- dalībnieki apņēmās sagatavot un nosūtīt dāvanu
- dalībnieki piekrīt sekot līdzi noteikumu izmaiņām
- dalībniekam ir kaut kāds stāžs komūnā un @trust_level_2 forumā (ja nav, tev ir mierīgi iespēja to dabūt izmantojot forumu līdz pieteikšanās termiņa beigām)
- dalībnieki piekrīt atklāt vajadzīgo informāciju paciņas nosūtīšanai @Menestrels un vienam citam lietotājam
- dalībnieki apņemas sniegt adreses kurās spēj saņemt paciņu iekš Latvijas robežām
- dalībnieki apņemas neatklāt saņemto sūtīšanas informāciju
- dalībnieki apņemas savlaicīgi nosūtīt paciņu
- sagatavotā dāvana ir pieklājīga un nesatur nekādas formas aizvainojošu vai 18+ saturu
- dalībnieks apņemas ievērot ieteicamo dāvas cenu