Daudz temu, alieprex un citādas lietas, pilna noliktava nav kur apgriezties m
Kā tev kopumā, patīk strādāt Omniva?
Nedaudz mierīgāk ir nekā Forumcinema,man fūre ārā jākrauj kurā ir suņu un kaķu barība un smiltis 32 kg max svars man ir lielāka alga nekā forumā un parastajiem šķirtajiem.
Es jau savu dāvaniņu sarūpēju. Tik jāiesaiņo n stuff
Same here.
Ir veiksmīgi nosūtīta dāvaniņa
Mana ar diezgan opetatīvi aizgāja līdz galam. Es jau baudījos ka pirmsvētku trakumā nedēļu vilksies
Sarūpēts. Jāsaliek kopā un jāaizsper līdz nākamajam elfam.
Varbūt tik maizliet vairāk ar mīlestību… XD
Nosūtīju laicīgi, bet mans bērns vēl nav saņēmis, ceru, ka šonedēļ saņems.
Nav sāņēmis vai arī tā vēl nav aizbraukusi līdz galamērķim?
Nav saņēmis, jo paciņa vēl atrodas šķirošanas procesā, kopš pirmdienas.
Ta jau vēl viss kārtībā. Laika vēl gana.
Hello - redzu, ka paciņa man ir pienākusi pakomātā, paldies slepenajam salavecim/-tantei . Rīt pirms darba noteikti izņemšu ārā un palikšu zem eglītes (kā arī - nosūtīšu paciņu arī savam rūķim. Atvainojos, ja tā pienāk pēc Z-svētkiem).
Eh. Paciņu ielika pavisam citā paku automāta, nevis tajā kurā norādīju,.
Gaidu tagad savu paciņu no Santas. :)
svētku laikā mēdz tā gadīties,ka viņi ieliek nākamajā tuvākajā ja vietas nav.Manas paciņas ar ir bijušas jāganā pa rajonu citreiz :D Vismaz labāk savu rajonu mazās ieliņas iepazīstu lol
Manā pieredzē, tādas paciņas pēc dažām dienām mēdz atvest uz oriģinālo galamērķa pakomātu, kad tur ir atbrīvojusies vieta. Nezinu tikai vai šis tik līdzeni strādā pirms-Ziemassvētku paciņu haosā. :D
Man diezgan bieži ir gadījies, ka viņi nogādā paciņas uz tuvāko pakomātu, ja mans ir aizņemts.
Paciņu izņēmu - paaaaaldies!
Savu paciņu ar ieliku pakomātā
Eglītes man nav, bet slepeno kasti paliku zem sava vīģes auga, haha Paldies vēlreiz draudziņam! Vēršu vaļā Ziemīšu laikā.