Slepenais salavecis 2024: pakomātu izdevums! 🎁 - pieteikšanās līdz 06.12.24

Daudz temu, alieprex un citādas lietas, pilna noliktava :face_with_hand_over_mouth:nav kur apgriezties m

1 Like

Kā tev kopumā, patīk strādāt Omniva?

Nedaudz mierīgāk ir nekā Forumcinema,:face_with_hand_over_mouth:man fūre ārā jākrauj kurā ir suņu un kaķu barība un smiltis 32 kg max svars man ir lielāka alga nekā forumā un parastajiem šķirtajiem.

3 Likes

Es jau savu dāvaniņu sarūpēju. Tik jāiesaiņo n stuff

1 Like

Same here.

2 Likes

Ir veiksmīgi nosūtīta dāvaniņa

1 Like

Tikko ieliku pakomātā un busiņš jau uzreiz klāt :D nu gan serviss

7 Likes

Mana ar diezgan opetatīvi aizgāja līdz galam. Es jau baudījos ka pirmsvētku trakumā nedēļu vilksies

1 Like

Sarūpēts. Jāsaliek kopā un jāaizsper līdz nākamajam elfam.

No Way Ugh GIF by Nickelodeon

Varbūt tik maizliet vairāk ar mīlestību… XD

3 Likes

Nosūtīju laicīgi, bet mans bērns vēl nav saņēmis, ceru, ka šonedēļ saņems.

:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob:

1 Like

Nav sāņēmis vai arī tā vēl nav aizbraukusi līdz galamērķim?

Nav saņēmis, jo paciņa vēl atrodas šķirošanas procesā, kopš pirmdienas. :disappointed:

2 Likes

Ta jau vēl viss kārtībā. Laika vēl gana.

2 Likes

Hello - redzu, ka paciņa man ir pienākusi pakomātā, paldies slepenajam salavecim/-tantei :smiley: . Rīt pirms darba noteikti izņemšu ārā un palikšu zem eglītes (kā arī - nosūtīšu paciņu arī savam rūķim. Atvainojos, ja tā pienāk pēc Z-svētkiem).

2 Likes

Eh. Paciņu ielika pavisam citā paku automāta, nevis tajā kurā norādīju,. :confused:

Gaidu tagad savu paciņu no Santas. :) :grinning:

svētku laikā mēdz tā gadīties,ka viņi ieliek nākamajā tuvākajā ja vietas nav.Manas paciņas ar ir bijušas jāganā pa rajonu citreiz :D Vismaz labāk savu rajonu mazās ieliņas iepazīstu lol

1 Like

Manā pieredzē, tādas paciņas pēc dažām dienām mēdz atvest uz oriģinālo galamērķa pakomātu, kad tur ir atbrīvojusies vieta. Nezinu tikai vai šis tik līdzeni strādā pirms-Ziemassvētku paciņu haosā. :D

2 Likes

Man diezgan bieži ir gadījies, ka viņi nogādā paciņas uz tuvāko pakomātu, ja mans ir aizņemts.

Paciņu izņēmu - paaaaaldies!

Savu paciņu ar ieliku pakomātā

3 Likes

Eglītes man nav, bet slepeno kasti paliku zem sava vīģes auga, haha :smiley: Paldies vēlreiz draudziņam! Vēršu vaļā Ziemīšu laikā.

1 Like