Mr Bean mans mīļākais britu varonis, neko nerunā, bet emocijas izsaka visu
Nu gan…kur blackadder? Red dwarf?
A bit of fry and laury?
Un ejot vēl senākā pagātnē sasodītie monty python
Eh?
Noskatījos Klaus.
Holly shit…šī ir officiāli ir kļuvusi mana “Ziemassvētku filma, kas katru gadu jānoskatās Ziemassvētkos”
Tik ļoti pavilka emocionālo…tā animācija…tas stāsts…ITS SO ADORABLE AND WARM
Uz sekundes desmitdaļu padomāju, ka runā par šo:
Skatos Smosh, kur min Ziemassvētku filmas, kkā šo atcerējos un momentāli sagribējās skatīties! Nēnormāli patika, jau 5x ik pa laikam redzēta ;D
kā jau atkal man somu imdb met :D
Man personīgi šausmīgi patika. Vienīgi ekoteroristu un nelegālo zekta raktuvju B plots nelikās pabeigts
Noskatījos Silent Night.
Treileris likās saistošs, bet kopumā nepatika. Pārāk maz actiona priekš John Woo filmas un viss cits bez action bija pārāk izstiepts un klišejisks. Altered Carbon aktieris labs, bet daudzas sekundārās lomas vāji tēlotas pat ar visu to, ka viņi praktiski nerunā. Un lētie datora specefekti izrauj no filmas.
Sagaidīju serīalam turpinājumu ar noslēgumu. Beigas, gan bija tādas, ka kaut kas vēl varētu būt, bet diezvai, tā jau viss galvenais noslēdzās.
Noskatījos Guardians of the Galaxy Vol.3
Bija sirsnīgi. Diezgan labs nobeigums mūsu komandai.
Visi bija salauzti ļaudis pēc visiem piedzīvojumiem, un beigās viņi visi sevi atrada, kas man liekas bija perfekts nobeigums šiem varoņiem!
Viennozīmīgi labākā filma no triloģijas.
Es esmu dzirdējis labas lietas par to filmu…
Bet nu man tāds nogurums no jebka saistīta ar MCU ka vsp nevaru sevi piespiest skatīties
GotG V3 un The Marvels ir vissakarīgākās pēdējo laiku MCU filmas.
Noskatījos arī abas sezonas “What if…?”
Es biju patīkami pārsteigta! Lielisks varoņu klāsts, kas noteikti varētu spēlēt labu lomu MCU.
Bet ir ļoti žēl ka šos What If varoņus neesmu redzējusi citās MCU filmās…Vēl es ļoti cerēju redzēt kādu Spiderverse referenci, bet nekā…
Ja MCU sāktu lietot, kas viņiem ir, nevis ražot random citus varoņus, te varētu iznākt kas special…
But deam, The Watcher un Dark Dr. Strange are now my favorite MCU character
Nuuu…vienmēr var sākt lasīt komiksus. Neesmu 100% drošs bet daudzas what if epizodes ir balstītas uz tāda paša nosaukuma marvel komiksiem.
Tur jau tā lieta ka filmās neko jaunu īsti neražo vnk velk ārā no komiksiem visādus čuvakus par ko gandrīz neviens nezin un vēl mazāk cilvēkiem ir kāda emocionāla piesaiste. Kas tehniski var strādāt ja paskatāmies uz doom patrol, bet ne kā lielbudžeta action filma
Kka vispār nebiju piefiksējis ka kas šāds ir iznācis
4 epizodes in…loving this shit.
Tik smieklīgu post-apokalipsi reti nākas redzēt. Un tā ikdienišķā brutalitāte, ir kā ķirsītis pa virsu.
Hm, man likās es pat izveidoju forumā tēmu, bet izrādās nē. Par māksas šedevru nenosauksi, taču ir pat ļoti ok. Baigi palīdz tas, ka seriāls sevi neuztver nopietni.
Pabeidzu…sanāk tas ir kā prequel tām spēlēm or something?
Also tās beigu cliffhangers. Fuck