Otrā sezona labāka par pirmo IMO. Trešā sezona it kā oktobrī nāks ārā.
This is some good stuff.
And people are trippin. Overhating 4th season. Man tā tīri labi patika.
Saprotami, ka nav īsti tas, bez sava sociāli-politiskā komentāra un satīras, bet komēdija tur bija laba. Sākumā jocīgi, ka tēli ir nedaudz savādāki savā raksturā, domāšanā un rīcībās, bet uz beigās, jau apmēram bija līdzīgi tam kādi bija iepriekšējās sezonās.
Arī tas ka šeit ir lielāks plots caur visu sezonu un ka galvenais tēls ir vectēvs ar likās kā “a breath of fresh air”, protams, tas nebija perfekti pasniegts, bet tomēr, bija interesanti.
Žēl ka 5 sezona tā arī nenotika, būtu tīkami, ja būtu pabeigts tas lielākais plots. Laigan saprotami, ka tā, jo vectēva balss ierunātājs John Witherspoon nomira. Un viņa balsi jau ar nebija kam imitēt. Bet nu arī gan jau bija citi iemelsi, kā piemēram kritiķu un fanu 4. sezonas nosodījums un zemais vērtējums.
Un arī žēl ka re-boots tika atcelts (damn you Sony), it īpaši ka tā veidošanā darbojās The Boondocks radītājs Aaron McGruder. (viņš nobeidza sērijas ar 3 sezonām, bet Sony pasūtīja 4. sezonu, bet atšuva McGruder sezonas tapšanai)
10/10.
BTW, man čoms ieteica ērtu veidu, kā skatīties filmas pirātiski
+
https://torrentio.strem.fun/configure
Neoficiāls plagins, kas ļauj strīmot kontentu pa tiešo no torrentiem, nekačājot (nu tjipa, kontents netiek vienā gabalā saglabāts uz diska). Tikko noskatījos šo filmu 4k kvalitātē un neielagoja nevienu reizi (konkrēti 11gb failu skatījos; pirms tam pamēģināju 18gb un iefrīzoja, internets nav tik jaudīgs, bet ar optisko noteikti būtu ezpz).
Neesmu vēl mēģinājis, bet šim vajadzētu derēt arī priekš anime.
Faktiski šis ir daudz stabilāks variants par strīmošanu no jebkāda streaming servisa, jo streaming servisi strīmos no viena servera, kas var būt ierobežota ātruma, bet torrentos tu strīmo datus no daudziem cilvēkiem vienlaicīgi.
Atkal noskatījos Cyberpunk Edgerunners. Fuck, its so good.
Tagad skatos Pībodija Kungu un Šermanu
Pāris dienas atpakaļ noskatījos šito
Es biju redzējusi traileri iepriekš un biju cerējusi uz ko labu…bet beigās vnk tāds sviests
Noskatījos Captain Fantastic. Bro, 10/10. Lieliska filma.
Hmm, man IMDB stāv 6. It kā atceros, tagad neliekas tik slikta, bet nu…
Es gan esmu tikai pusē pirmajai sezonai bet man ļoti iepatikās The miracle workers
Katrai sezonai cits setting un tēli, bet aktieri laikam tie paši
iesāku šo skatīties, thanks to @Maass
actually fun and easy watch + vēl 50ties aesthetics
+some jew jokes and a tit or two ;D :D
Šī izrādījās smaga filma.
Ooo jaaa…Šitā ir laba. Eminems ir tik sasodīti talantīgs, tas ir fenomenāli.
Vienīgi, skatoties šo filmu angliski, ir grūti izsekot līdzi visiem vārdiem. Čomi runā ātri un ar lielu žargonu daudzumu. Nemaz nerunājot par viņu cīņām uz skatuves.
Noskatījāmies ar @xHorrorGirlx Black Mirror Bandersnatch.
Deam, tas bija depresīvi…bet ļoti labi uztaisīts. Vienīgais stāsts mētājās pa visurieni un filma vēlējās iziet cauri daudzām tēmām. Nebija tāds konkrēts narrative.
But in general, 8/10
Ar @5umm3r noskatījamies beidzot visu Squid Game:The challenge…
Good stuff it īpaši beigas,the suspense man
ooo yas, paldies par atgādinājumu. Vēl viena lieta kas jāmēģina saņemties noskatīties.
Tikai uzmanies no spoileriem. Horror pirms 6. Episodes saņēma notification telefonā un viņai viss bija nospoilots
Noskatījos Holidate.
This is so cute. Im such a hopeless romantic
Omg…Cunk on Earth ir peak of British comedy culture 🩷
Reāli, 3 sērijas, kas definē britu humoru:
Top Gear
Mr Bean
Cunk on Earth