Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Šī bija izklaidējoša filma. Par precizitāti gan neņemos spriest.

That looks interesting!

1 Like

Mēģinu beidzot noskatīties xD

2 Likes

Uff, ilgtermiņa projekts.

1 Like

Noskatījos Ghosts UK versiju līdz ceturtās sezonas beigām. Labs, smieklīgs sitcoms brīnumainā kārtā bez cringe momentiem, pārsvarā. Divās sērijās gandrīz apraudājos arī. Cik saprotu šoruden sāksies arī piektā un pēdējā sezona

3 Likes

Asv versiju arī skatīsies?

Hz. Ir laba? Diezgan mixed lietas par to esmu dzirdējis.

Grūti teikt. Es pat britu versijai pirmajā sezonā kkur iestrēgu

Un vispār…manuprāt es tev šito gabalu rekomendēju

Tagad es tev varu rekomendēt noskatīties līdz galam :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Lēns, bet skatāms.

Noskatījos pa vakardienu un šodienu pirmo sezonu šim:

Was pretty good, jāskatās S02.

Noskatjos šo: Black Sun: The Nanking Massacre
Iesaku tikai tiem, kuriem nervi stipri. Par karu isumā. Brutālitate.

Ieraudzīju, ka iznāk jauna Futuramas sezona (WTF vispār), nevienam nerekomendēju, bet sapratu vienu kļūdu, ko fantastikas autori pieļauj arvien biežāk - viņi vnk paņem kādu mūsdienas problēmu/fenomēnu un burtiski pārnes to nākotnes kontekstā, nomainot tikai pāris vārdus un aspektus. Laba fantastika ir kad apraksta kko pavisam jaunu, kas ir iespējams tikai tajā kontekstā, bet kas liek aizdomāties par tagadni

Bet vaitad vecā futurama nedarīja lidzīgi?

1 Like

Manuprāt nē, tur ir diezgan interesants settings, kas daudzās lietās nav tuvs realitātei un tiek parādītas tā sekas un pavisam jaunas problēmas, bet tagad parāda vnk tagadni nākotnes tērpos, un tā ķip ir satīra

Pa manam Futurāma nekad nav bijusi laba. Skatāma, varbūt, bet ne laba.

1 Like

Nu viss subjektīvi, protams var spēlēt lomu, ka es to skatījos, kad man bija 12, bet jebkurā gadījumā tas kas ir tagad, ir ļoti slikti uztaisīts

Tagad skatos All Quite In Western Front. Tā elektroniskā mūzika sākumā bik traucē, bet redzu, ka viņa ir domāta kā “Veči, viss būs dirsā”.

1 Like

Sāku skatīties, tas čalis pirmajos kadros tik ļoti pēc toma krūza jaunībā izskatījās, holly shit