Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Iesāku skatīties Scavengers Reign, kuru uzgāju pēc viena no māksliniekiem Artstation posta.
Savdabīgs, kinda dīvains, bet interesants animācijas seriāls. Pagaidām izskatās, ka IMDB vērtējums ir pamatots. Seriāls ir ļoti detalizēts:

3 Likes

Pašlaik skatos Tag. Kā tas nākas, ka Jeremy Renner šajā giomā ir daudz krutāks nekā visās marvel filmās kur viņš ir

Es domāju, ka tā ir Marvel filmu vaina.
Šajā filmā viņš bija feins.

Šis izskatījās labs, bet aizmirstu to līdz galam noskatīties.

Sarauj. Ir baigi labs.

Re-watched.
Neatceros vai šī ir pirmā vai otrā re-watch reize.

Stāsts par diviem vidusskolniekiem, kuri cenšas dzīvi dzīvot kārtīgi, bet viņu nabadzīgā apkārtne un ļautiņi to padara par grūtību. Bet nu vairāki interesanti un humoristiski notikumi.
Viens youtubers to nosauca par - King of Hill of poor people.

Funny, but so underrated and overlooked.
Žēl ka tikai viena sezona (13 sērijas).

Un arī nolejuplādēt nekur nevar. Un ja atrod tad pie 480p tik, laigan tā nav tik liela problēma.
Edit: okey, scrath that, varbūt atradu kur varēs dabūt un pat 1080p or something. Iekš rutracker ir, tik baigi maz seed.

Edit nr2:
P.s. ja kādam ir doma šo skatīt, tad es skatīju iekš wcostream .tv

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix
Interesants gabals. kinda gae, very brutal, very cyberpunk and very on the nose an ubisoft commercial. Kad pabeigšu varbūt vajadzēt topiku uzcept

2 Likes

Count Me In GIF by Big Brother

Carnival row is soooo uo my ally, ej tu nost

Re-watched.

Its still that good stuff.
Bet tik tiešām žēl, ka 3. sezona tika atcelta.

Beidzu šo skatīties, tiešām kolosāls seriāls! Visiem iesaku.

Šo arī noskatījos, 8.5/10.

2 Likes

Arī 8.5/10.

2 Likes

Ja gribās John Wick tipa kara filmu, tad ir tāds Sisu (somu veidota filma)

4 Likes

Tas ir tāds somu lauku Džons Viks. :D Ir labs, bet ne ar tik novīlētiem stūriem kā Holivudas veidojumi. Tai pat laikā budžets šai filmai arī bija galvas tiesu pieticīgāks.

Noskatījos, 7.5/10.

Episks ķīniešu coming of age “vēsturiskais” seriāls. Ir gan par ko smieties, gan raudāt. Pārsteidzoši augsts production quality. Nebiju pazīstams ar cdrama iepriekš, bet man ļoti patīk, jo nav kdrama tipiskais overacting. Kopumā ļoti skatāmi.

2 Likes

The Boondocks Unaired TV Pilot (2003)

1 Like

Seis Manos (2019)

Some Kung Fu action in Mexico, with some supernatural stuff.
Few Kung Fu knowing orphans tries to find out who killed their master and tries to stop a cartel, which uses some dark supernatural powers.

Netflix un Viz Media kopdarbs.
Animācijas studija - Powerhouse Animation.
25-30 minūšu 8 sērijas.

It’s really underrated and overlooked show.
But it ain’t perfect tho. It does feel iffy a bit. Pārsvarā pāris tēlu rīcības, pāris monologi/dialogi, un pāris tēlu jūtu izpausmes, un pāris stereotipi.

Bet nu stāsts ir pietiekami interesants ar vairākiem plot twistiem.
That Kung Fu action is nice. Visa tā tumšās maģijas padarīšana arī interesanta.

Vispār jau sākumā domāju, ka būs vienkārš action violence šovs, but naaah, tas ir pavairāk brutālāks, people die when you least expect it, and much bloodier than i expected at start.

Bet nu jāmin, ka arī ir palicis uz clifhanger. Laigan nav tas sliktākais kā citiem šoviem un animēm.
Bet tad jautājums - vai būs 2. sezona? … Es nezinu, it kā, bet nekas nav apstiprināts vai noliegts, nekāda informācija par to nav zināma.
Reāli, ja viņi nedomā neko vēl jaunu iejaukt, tad ar vēl vienu sezonu ar pietiktu nobeigt šo šovu.

Kur skatīt?
Ja ne oficiāli Netflixā, tad ir šur tur jāparokas, lai atrastu, it īpaši ja ir vēlme skatīt full extra hd utt kvalitātē.
Es pats skatīju iekš wcostream .tv, bet var arī torrentos ko atrast, bet baigi maz seedu.

Un ar varbūt iesaku labāk šo skatīt bindžojot, all in one go.

Otrais tailers labāks.

OP, laigan to tik parādīja 1. sērijā un pēc tam vairs nē.

6 posts were split to a new topic: NIMONA - Netflix animācijas filma