Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

Nu ko Witcher noskatits. Ķeramies pie nākamā Netflix seriāla - Locke & key

Uuuuu… šitā man arī šķita interesanta bet nessmu saņēmusies neko skatīties :D kāda ir?

Beigas binge watched kopā ar braļa ģimeni. Viņi ieraudzīja fragmentus no pirmās sērijas un nolēma pievienoties skatīšanai
Noteikti iesaku. Interesanti ko lidzigu storylinam sen nebiju redzejusi. Atgadinaja nedaudz The Spiderwick Chronicles

Uuuuu… tad vajadzēs arī noskatīties kad būs brīvāks laiks :3

1 Like

Vakar beidzot pēc ilgas atlikšanas noskatījos Stranger things. Pagaidām 2sezona ir mana mīļākā.

1 Like

https://www.netflix.com/title/70301870

Vikings. Atmosfērisks, tuvu taisnībai. Aktieri nenogurstoši velk savas lomas. Pašlaik esmu otrās sezonas vidū un interese nezūd! Asinis, intrigas. Parastā ļaužu ikdiena. Tāda sajūta brižiem, ka skaties dokumentālo filmu, mazliet ar māksliniecisko ievirzi.

Patīk, kādā veidā mainās apkārtne un personāži, gadiem ejot. Ir jūtams tas, ka dzīve rit uz priekšu.Patīk runas veids - kaut kas līdzīgs, gluži kā tajos laikos… nezinu kā pareizi traktēt. Obligāti iesaku skatīties angļu valodā, jo nereti izpeld vārdi kurus tā pa īstam neizmanto un sastopami ir iespējami tikai daiļletaratūrā. Vismaz ikdienas sarunās vai tekstos neesmu saticis. Tāpēc ne reti turu sev pa rokai google translate. No sliktā - pagaidām nezinu, ko teikt - ir sīkumi, bet nekas tāds acīs krītoš.

Floki - ļoti interesants un harezmātisks personāž. Priekš otrā plāna, spēj pat reizēm noēst galveno aktieri.

1 Like

Nu ko Stranger things noskatita. Teikšu godīgi viens no maniem mīļākajiem seriāliem ko pēdējā laikā esmu skatijusies. Sakuma biju vilusies kad manu milako telu 3 sezona novaca bet redzeju 4 sezonu treileri un izradas tomēr izdzivoja, lai gan apkart klist visadas fan teorijas so who knows xD welp nevaru sagaidīt jauno sezonu.
Tikmēr šis piesaistīja manu uzmanību. Seriāls kas ir veidots pec komiksa motīviem. Komiksu Cover arts izskatās iespaidīgi. Pēc seriāla būs jaieceko :D

1 Like

yaaass, stranger things ir tik forša! patīk visa seriāla atmosfēra, seriāla gadi, fashion, aktieri, pats sižets, efekti, nav īsti kur piesieties. actually seriāla dēļ gāju uz te pat rīgā esošo arcade ;D

1 Like

:Dun kā bija? Interesanti tur?
Bet ja runājam par Stranger things, tad pirma sezona man likās meeh. Man tikai pats monstrs notureja pie skatīšanās tālāk. Vot no otrās sezonas man tas šovs aizrāva. Tā kā pat savā ziņā priecājos ka viņu atliku jo ja butu skatijusies kad tiko iznaca varbut ka butu nometusi. Bet ja aktieri ir labi atlasīti. Pēc tam skatījos intervijas ar viņiem, tik labas. Vismīļākie man ir Dustin un Steve duo :D

aij bija tā 50/50, arcade pati par sevi diez gan padārga, biju Fantasy park - plaza lielveikalā, arkādes kuponus arī dod, bet par tiem neko nopirkt nevar ;D nu teorētiski var, bet viņus šausmīgi daudz vajag. otrs arī pašu spēļu izvēle pamaz, vismaz to “gribuli” apmierināju ;D

man arī Dustin un Steve aaaaaah :heart:

Divi brokastu seriali

trenda serials es teiktu :smiley: bet pie brokastim ir ok

@Especti Es tagad skatos šito. Diezgan interesants.

Tātad bindžvačoju The Umbrella Academy un varu teikt tā: Vismaz viena laba lieta gaidāma no 2020 un tā ir otrā sezona šim Netflix gabalam.

2 Likes

next - the boys pls

Brave New World

@puksiss kā sauca to anime par kurlo meiteni? :thinking:

1 Like

1 Like

Ahhhhh finaly something worth it!!!

La casa de papel / Money Heist

nav La casa de papel bet ir ok

This is like my favorite tv show. Viņa īsti laba sāk kļūt pie 11. sērijas, pirms tam it takes time. Though ja pirmā galīgi nepiesaista, tad arī nav vērts.