Pusdienlaika gulēšanas un bērnudārza atmiņas

1 Like

Lai var atvlikt elpu paest pusdienas i dunno just makes work more simple…

1 Like

Kids needs more sleep than adults afaik.

Nu nez. Bērnībā mani nevarēja piespiest gulēt pa diena, a tagad, tā ir vilinoša lieta

1 Like

Es runāju par pavisam maziem bērniem, i.e. bērnudārza vecuma. Es atceros, ka mums bija diendusa, un iirc visi arī gulējām.

man bērnudārzā nebija.

1 Like

Manējā praktiski neviens negulēja, visi pacietīgi gaidījām kad auklīte izies dzert kafiju lai varētu pļāpāt. Mājās ar man spieda gulēt un es dusmīga vārtījos to stundu pa gultu un gaidīju kad mani atbrīvos no šī soda.

1 Like

Waaaaa? :D Vai tad visos bērnudārzos nav jāguļ diendusa? :D

Es zinu ka es arī ne vienmēr gāju labprāt gulēt dažreiz kaitnāju apakšējo kaimiņu zogot spilvenu nost bet tāpat vienmēr gulējām :D Dažreiz pat lasīja interesantas grāmatas pirms miega :D

1 Like

Nu viņš nebija īsti bērnudārzs toreiz. Tā bija sākumskola, kurai klāt bija piekabināta sešgadīgo un piecgadīgo grupiņas

1 Like

Same. Man, mums bērnudārza nācās gulēt diendusas.
Negribējās, bet nu kaut kā jau mēs aizmigām.

Jums bija divstāvu gultas bērnudārzā? :O

Same.
Nakts grupiņā arī, bet kā kura auklīte, jo viena foršā jā, bet otra stingrā dusmīgā nē.

Bet nu vai kādam ar nācās palikt pa nakti bērnudārzā? Uz vienu otru dienu vai pat ilgāk?
Or just me?

Un kāds bija jūsu simbols bērnu dārzā?
Cik atceros tad man pārsvarā uz skapīša un gultiņas bija Sniegavīrs :snowman: . Bet bija jau laikam reizes kad nācās pārmainīt skapīti un tad laikam bija kas cits un tas pats ar gultiņu, it īpaši nakts grupiņas laikā.
Or again, its only me un jums nekā tāda nebija bērnudārzā? ;d

1 Like

Ye, visi gribēja gulēt otrajā stāvā un es biju viena no tām kura gulēja otrajā stāvā :D
Bet viņas bija tās sienas divstāvu gultas, kur auklītes atver skapi un volā gulta ir gatava un skapja durvis darbojās kā sienas abās pusēs lai nenoveltos :D

Pro paint artist :D bet tur kur lika spilvenu bija caurums un pa to caurumu es zagu pirmā stāva guļošo spilvenus bet no manis tad nocēla vienmēr segu un auklītes vienmēr dirsās uz mums par to :D

Oh tevi sanāk lika tad speciālajā diennakts bērnudārzā :D

omg yaaas katru gadu bija cits simbols tāpēc nevienu neatceros bet tavs simbols vienmēr bija labāks nekā citiem :D

Pieņemu ka citos bērnudārzos ap vasaru neveda bērnus uz ezeru peldēties bez piepūšamajiem rinķiem vai vestēm :D Atceros ka negribēju peldēties bet auklīte tāpat ievilka mani ūdenī :D Brīnos ka neviens nenoslīka :D

3 Likes

whaaat? Esmu pa TV un internetā redzējis tās skapju gultas, bet nekad nezināju ka pat ir skapju divstāvu gultas :exploding_head:

Man jau likās ka tā ir visos bērnudārzos, bet redz ka laikam ka nē. Bet nu tas jau bija vienīgais bērnudārz Cesvainē.
Nezinu kā Madonā, vai viņiem bija arī pa nakti paliekami vai nē.

Mani nekad neveda uz bērnudārzu vasaras laikā. :thinking:
(vismaz cik es zinu :thinking: neatceros ka es jebkad būtu bijis bērnudārzā vasaras laikā :thinking: )
Bet es dzirdu kā viena darba kolēģe to dara. Bet nu ja jau dzīvo viena ar bērnu, bez vecvecākiem, un jāstrādā, tad jau nekas neatliek kā to darīt.
Es jau bērnudārzā gāju no mid 90’s līdz 2000, varbūt tad to nevarēja :man_shrugging: idk. Bet nu man, ja ne dzīvoklī un ārā ar draugiem, tad laukos pie vecmammas pa vasaru.

1 Like

Nemaz nezināju, ka kaut kas tāds bija iespējams, bet noteikti ne manā bērnudārzā.

Esmu ļoti pārliecināts, ka man nebija savs skapītis; nebūtu arī, ko tur likt, jo dzīvoju 10 minūšu attālumā.

Dayum! Man bija tikai sekls baseins, kurā noslīkt būtu jāmāk.

vismaz manā gadījumā viņas nenormāli ļurkājās. Otrajā stāvā kāpt bija ļoti bailīgi.

Man bija tās pašas gultas kas @Jua

Man senčiem bija parasts biroja darba laiks, tā nu es pat pagarinātajā grupā liekas nekad neaizķēros.

Ej tu nost, galīgi neatceros, bet es atceros, ka man lielākoties bija viens simbols. Atceros tik, ka man bija “pelēnu” grupiņa.

Man bija kā kuru reizi. Citreiz atslēdzāmies visi, citreiz negulējām. Ja gadījās kāds īpaši neiemidzināms bērns, viņš devās tusēt kopā ar audzinātāju.