Pašreizējās vēlmes, ko nav iespējams īstenot T_T

Gāzēto ūdeni, vai coliņu vai limonādi vai ananāsu sulu T_T
un
“patifu” vegan pastēti xxxl paku

Wbu?

1 Like

Hmm… No ikdienišķa izmēra vēlmēm, man baigi gribētos krāsnī ceptus viegli kraukšķīgu kartupeļus ar paša salasītu sēņu mērci un dillēm. Nevaru jo nav sēņošanas sezona. Un dēļ darba reti sanāk iziet mežā ar groziņu un kabatas nazīti.

No tādām lielākām lietām tur jau saraksts paliek garāks… Tur nekustamais īpašums utt

3 Likes

Jau gadiem gribu vistas. Bet bioloģiskie neļauj turēt vienā kūtī ar govīm, ja nav pilnīgi atdalīts. Un vistu māju uzcelt tā, lai viņas ziemā nenosalst un iekšā netiek visādas zebiekstes ir baigais čakars un nekad tam neatliek naudas, jo ir miljons svarīgāku vajadzību :pensive:
One day tho. One day.

4 Likes

Ķipa tad nesaņems kaut kādus pabalstus or some shit? čomam viss bija vienā kūtī

Nu var izlikt brīdinājumu un samazināt subsīdijas, vai vispār noņemt bio sertifikātu. Ja ir vienā kūtī, jābūt bio vistām no bio saimniecības un atdalītā telpā, a man visa kūts gara un viengabalaina kā zarna, neko tur nevar nodalīt.
Tā mēs jau dabūjām atteikties no cūkām, jo pamainījās noteikumi ka var pirkt tikai bio sivēnus.
Tik kur tu tuvumā atradīsi bio cāļus vai sivēnus :joy:
Jocīgākais ir tas, ka ne-bio teļu vai bulli tu vari pirkt ja paprasi aļtauju. Bet cāļi ir no-no.

2 Likes

To many chiken farms.

Pat ne tādēļ, man liekas tā doma ir lai tu nenopērc ar hormoniem piepumpētu cāli jo lielfermas, nobaro līdz galam un mēģini pēc tam pārdot kā bio.

1 Like

No mazām lietām, muguras masāžu
No lielākām - hipotekāro aizvērt te un tagad.
Abas ir īstenojamas, ar saviem “bet”, tomēr īstenojamas noteiktā laika posmā.

Tomēr gribētu auto, aizvien vairāk gribas un kārojas, tomēr pašlaik tam nepietiks nedz spēku, nedz resursu, ja vien nenokašīsu super laimīgu loterijas biļeti.
Tāpēc vien pārskatu sludinājumus ik pa laikam un cenšos saprast auto tirgu :D

3 Likes

A text from…

Un naudiņu vajadzībām un ēdienam, kas jau beidzas, kkā jānopelna ufff…