Origo apkārtnes sīko huligānu stāsti

Nu ķipa lai es neaizņemu vietu, vai bija saistīts ar blakus esošo Swedbank, neatceros jau :sweat_smile:

1 Like

What the, and I can’t express enough: fuck?

2 Likes

Naudīgi gan tie Origo bērni, ka var visādas vielas atļauties :face_with_monocle:

2 Likes

tur jau tas āķis ka šītā draza kurai pus mendeļējeva tabula piegāzta klāt ir ievērojami lētāka pat tīro mantu

2 Likes

Man skolā šo pa lielam finansēja senči. Atceros stāstu par meiteni, kura pārdeva vai nodeva lombardā savu jauno Samsung Galaxy, lai tik finansētu savus ieradumus. Es tik galīgi neatceros ko viņa lietoja.

Es galīgi nebūtu drošs, ka tas ietekmē tirgus cenu. Tas tak nav atvērts tirgus, nav tā, ka tu redzi un vari salīdzināt diži kaut kādas cenas vai piedāvājumu. Cik esmu klausījies intervijas, parasti vielas tiek šķaidītas ar kaut ko, lai palielinātu ražotāja peļņu nevis sniegtu labākās cenas patērētājam. :D

2 Likes

no sākuma likās ka tavus ieradumus senči finansēja XD

bet ar šito visu manuprāt viņi šito laiž lētāk nekā konkurenti, lai garantētu peļņu, jo paši savos aizkadros visu jau ir sarunājuši ganaju

Mani tik ļoti maz finansēja senči, maksimums kas man spīdēja bija kolas pudelīte un tā jau bija laba diena. xD

Tas ir nelegālais tirgus, tur tauta visu laiku viens otru uzmet.

Ja tu pērc internetā, tur mēdz būt tā, ka iesākumā tiek pārdota laba prece, izplatās laba slava, sāk pirkt vairāk un tad veikals sāk pārdot sliktu preci vai arī banāli ievāc pasūtījumus un pazūd bez vēsts. :D

Klausījos vienu interviju, kur čaļa viss biznesa modelis bija veidot jaunus Telegram veikalus, pārdot visu ko cilvēkiem un neko nepiegādāt. Pircējiem tak nav kur sūdzēties.

1 Like

Uzdūros šai tēmai
https://www.reddit.com/r/latvia/s/nQjSFhCJD7

2 Likes

Nu tur visādi stāsti, var gan ierēkt, gan pabrīnīties, gan pabēdāties par dzīves skaudro realitāti.

1 Like

Man šis mīļākais:

10 Likes

@H_Hercogs

Ko tu melo, tu neizskaties sketchy AT ALL!
Tu vnk izskaties pēc tāda, kas var salocīt uz pusēm, ja kkas aiziet ne tā :smiley:

4 Likes

man ir sajūta, ka vispār dzīvoju citā paralēlī, nesastopu neko no origo bērniem, ja arī kāds ir - tad parasti tie sēž kaut kur un baksta telefonus

2 Likes

Viens origo sīkais man reiz speciāli uzgāja virsū ne pa ķeksi. Steidzos uz vilcienu un nepievērsu tam daudz uzmanību. Nebija ne spēka, ne leņķis lai pa manām kabatām rakātos so w/e. Moš sanarkojies. Un ko tādam mazam padarīs anyway, par galvas tiesu pusotru īsāks, liekas muļķīgi kašķi meklēt ar bērniem lmao.

6 Likes

Jojo GIF

2 Likes
3 Likes