Ko tu pašlaik dari?

And starting todays Mental Health Anime Sunday stream with Dumpster diving Isekai :'D
I did read the manga on this for a while, but the moment anime dropped, I dropped Manga, so I stop spoiling…

1 Like

Oki, looks like Im going for second season as well, first season was a 8/10 for me, wanted to watch goofy boss, but I wanna see whats what about this one :'D

1 Like

Mangai jau 144 čapteri! Nice.

Edit: ahh, es šim jau 100 čapterus esmu izlasījis, būs jāpaturpina.

1 Like

Did watch Season 2, sadly the action animation was lazy and some plotholes, so a 7/10 was almost a 6/10 but the end was a bit emotion :'D

2 Likes

Squeezed between two very talkative bri’ish football fans in a sports/arcade bar

Prasīja ko mēs(latvieši) domājam pa Trampu

4 Likes

Sāku pļāpat ar Argentīnieti un pirmais ko šis pateica kad noskaidroja kad es esmu no Latvijas " Oh, latvia, I loved flow"

Nu nes tas tumšipelēkais kaķis Latvijas vārduspasaulē, ko lai saka

8 Likes

Starting my Monday with Dragon Quest 11, from what I heard its a great game, but since Im not into turnbased much anymore… I was reluctant in getting it, a friend gifted it to me, so now I can go regardless :'D

2 Likes

Biji ar vairākiem vai prasīja “in general”?

In general

Mēs būsim tagad kaķu valsts, un es neesmu pret to :D

3 Likes

Govs ar aizšūto pakaļu tagad sāka dzemdēt, atgriezām vaļā šuves un atstājām mierā, cerams nebūs jāvelk un viss kam jāpaliek iekšā tur arī paliks :cold_sweat:

1 Like

Update: ir teļuks! Bet bullim jāsāk uzdot jautājumi, jo viņš ir pilnīgi balts :joy:

10 Likes

little babeeeh! :kawaii_potato:

Yaas yaas… the Essences!!!

1 Like

Tiko beidzās alu tūre. Sasodīti krutas alas, like, tur daži kambari ir lielāki par gūtmaņalu. Un tie ir tikai 30 procenti - tas ko parastajiem apmeklētājiem rāda. Laikapstākļi arī lutina… , bet esmu izbļāvis rīkli, neizgulējies un paģirains

4 Likes

Alas laba vieta kur pārlaist paģiras- tumšs, vēss, kluss :joy:

4 Likes

Feeling like useless blob… and really grumpy… So decided to go for a Anime day, and so far this one is girly as heck ‘’ The Saint’s Magic Power is Omnipotent ‘’ :'D

1 Like

I really liked this one

1 Like

Finished it, but in the end was a 7/10 but thats mostly cuz Im not into romance :'D

1 Like

And then this weirdness… another 7/10, cuz even as a comedy, it… just didnt hit the spot.

3 Likes