And starting todays Mental Health Anime Sunday stream with Dumpster diving Isekai :'D
I did read the manga on this for a while, but the moment anime dropped, I dropped Manga, so I stop spoiling…
Oki, looks like Im going for second season as well, first season was a 8/10 for me, wanted to watch goofy boss, but I wanna see whats what about this one :'D
Mangai jau 144 čapteri! Nice.
Edit: ahh, es šim jau 100 čapterus esmu izlasījis, būs jāpaturpina.
Did watch Season 2, sadly the action animation was lazy and some plotholes, so a 7/10 was almost a 6/10 but the end was a bit emotion :'D
Squeezed between two very talkative bri’ish football fans in a sports/arcade bar
Prasīja ko mēs(latvieši) domājam pa Trampu
Sāku pļāpat ar Argentīnieti un pirmais ko šis pateica kad noskaidroja kad es esmu no Latvijas " Oh, latvia, I loved flow"
Nu nes tas tumšipelēkais kaķis Latvijas vārduspasaulē, ko lai saka
Starting my Monday with Dragon Quest 11, from what I heard its a great game, but since Im not into turnbased much anymore… I was reluctant in getting it, a friend gifted it to me, so now I can go regardless :'D
Biji ar vairākiem vai prasīja “in general”?
In general
Mēs būsim tagad kaķu valsts, un es neesmu pret to :D
Govs ar aizšūto pakaļu tagad sāka dzemdēt, atgriezām vaļā šuves un atstājām mierā, cerams nebūs jāvelk un viss kam jāpaliek iekšā tur arī paliks
little babeeeh!
Tiko beidzās alu tūre. Sasodīti krutas alas, like, tur daži kambari ir lielāki par gūtmaņalu. Un tie ir tikai 30 procenti - tas ko parastajiem apmeklētājiem rāda. Laikapstākļi arī lutina… , bet esmu izbļāvis rīkli, neizgulējies un paģirains
Alas laba vieta kur pārlaist paģiras- tumšs, vēss, kluss
Feeling like useless blob… and really grumpy… So decided to go for a Anime day, and so far this one is girly as heck ‘’ The Saint’s Magic Power is Omnipotent ‘’ :'D
I really liked this one
Finished it, but in the end was a 7/10 but thats mostly cuz Im not into romance :'D