Pēc tava komentāra biju gan gaidījies kaut ko iespaidīgāku, bet nu nevar arī teikt, ka bija sliktas beigas. :s
Nevar arī pārāk daudz gribēt no epiloga. Labi, ka mēs saņēmām vēl mazliet stāsta pēc lielā kautiņa beigām.
Tik traģiski?
well ne tik tragiski jo vinsh tikunta smaida
un shis [details= : 3]https://40.media.tumblr.com/22af2aa180fe90c839d6bb3623b44e66/tumblr_nqm1o5Gecp1qbo867o1_r1_540.png [/details]
shodien saku skatities black rock shooter un pabeidzu diezgan ok es domaju bet vel neesu ovu redzejis so yeah
Es nezinu, tad, kad es skatijos man galīgi nepatika, varbūt, ja tagad atkal skatītos būtu savādāk
Man patika vizuālā daļa. Stāsts “meh”, varēja būt interesantāks.
yea es stastu var teikt nesapratu isti tads vai tas ir viss kada jega vispar bija taisit bet gan jau tur ir kkkada doma bet ja vizualais patika ar un vel openings patika
Tikko pabeidzu skatīties Katanagatari, ejot iekšā neko daudz nebiju gaidijis, bet šis bija diezgan interesants, nedaudz kaut kas cits salīdzinājumā ar to ko pēdējā laikā esmu skatijies. Bija gan pagrūtāk pierast pie tā, ka viena sērija ap 45 min iet.
Sāku to UBW skatīties, pirmā sērija tik laba un tā un tad nāca otrā sērija ar Emiya un tas čarakters man baigi bojā anime Atceros viņu no oriģinālā Stay night un viņš ir viens no, ja ne pats kaitinošākais charakters…
Bleach vai Naruto?
Abus esmu iesācis, bet nezinu vai vispār turpināt. Bleach’am es dodu cerību kā tādam, bet Naruto gribās redzēt tikai, lai redzētu kas tur ir ar to Sasuke.
Es personīgi ieteiktu Naruto noskatīties, ar Bleach ir tā, ka noskatoties pirmo arku pārējās šķiet līdzīgas un ne tik interesantas it īpaši filler arkas. Man Naruto pat patika filler arkas, ne visas protams, bet pārsvarā lielākā daļa, No Naruto Shipuden baigi interesanti šķita līdz vienai lielajai cīņai ar "Pain " ~180 sērija, bet vēlākais sāka vairs mazāk patikt, it īpaši tagadējās sērijas kas nāk ārā…
Par to Sasuke… No sākuma kaitinoši saprotami, vēlāk, kad iedziļinās un visu atklāj vairs ne īsti loģiski interesanti.
No Naruto man arī patīk Shipudena filmas (izņemot 1).
Bet nu Bleach arī der noskatīties, tik tur daudzās vietās vienkārši var sākt apnikt skatīties un baigi jāvelk pat vairākas sērijas pēc kārtas.
Naruto labāks. Bleach ir problēmas ar sižeta līniju, viena formīte sižeta izspiešanai uz visu sēriju.
Tu kādu no abiem vispār esi normāli skatijies?
Naruto atkal problēmas ar flashbackiem, bet tas gan tikai vairāk kaitinoši paliek shipudenā…
hey , tagad skatos ANgel Beats! un 5. serija kur vinji testus raksta vnk esmu lidz asaram nosmejies lame
amm, ir tikai 13 serijas vinjai un viss?
Normāli skatījies? Nē. Es šos nevaru ilglaicīgi paskatīties. Lai gan man mazliet vienalga, kas tur ap 200 epizodi izmainās. Man vērtējums nav godīgākais, es Bleach pārāk labi nepārzinu un mangu neesmu lasījis.
Yep. Ja tagad smejies, tad beigās raudāsi. ._.
Ja tu esi meitene… Bet, ja nopietni tad ir diezgan bēdīgi, lai gan man bēdīgāk šķita tā galvenā čaļa pēdējie momenti, ko parādija, kad bija dzīvs nevis pašas beigas