Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Varbūt vienīgi vēl kāda bonusa epizode atradīsies… MyAnimeList rāda, tādas pāris ir, pat kaut kāds alternatīvais epilogs. :\ Lai gan tas viss tāda muļķošanās vien ir, galvenais stāst galā.

ok , tnx

Ir 2 OVA līdz šim iznākušas, no kurām 1 iznāca šopavasar un abas ir diezgan smieklīgas :smiley:

kas ir tas OVA ? redzejis sito pirms 1. serijas , ka tads ir. bet neskatijos.

Tas arī bija bēdīgs moments, žēl palika, bet beigas tāpat bija emocionālākas. :s

OVA ir tāds papildus video, tas parasti nemaina un ir neatkarīgs no galvenā stāsta, tos vajag skatīties, kad esi noskatijies visas sērijas pārsvarā, lai gan dažkārt OVA var tikt arī ievietots starp epizodēm, kuru laikā tie notikumi varēja itkā notikt

ok , paldies :wink:

amm, draugs saka, ka ir ieraudzijis Devil May Cry anime, taa tas varetu but ? un kada ir ?

Anime tāds ir un man šķiet bija skatāms, es gan spēles neesmu spēlējis

ok , paldies!

es visus dmc speleju un izgaju :stuck_out_tongue: :smiley:

Nu tad jau tev noteikti varētu vai nu pievilt vai tieši vairāk ieinteresēt :smiley:

amm, ari jautajums, vai ir kkadi partaisitie jaunie Digimoni vai kkad naks ara kkas tads ?

No sākuma visi bija domājuši, ka tie jaunie digimoni būs sēriju veidā, bet beigās izrādijās, ka būs filma(s), laikam, ka vairākas. Un tā parādīsies rudenī tik.

http://anilist.co/anime/20802/DigimonAdventuretri.1:Saikai

Tnx, tu esi Dievs, vnk google :smiley:

Vienkārši atceros dažas lietas :smiley:

Abi divi ir labi bet ar saviem mīnusiem. Kā jau Bunny ieteica, Naruto ir problēmas ar flashbakiem, kamēr Bleach citreiz var palikt Garlaicīgs. Bet tik un tā abi ir labi un man personīgi patīk. Sākt laikam jau varētu tu ar Naruto :smiley:

Noskatoties pirmo pusi UBW, varu pateikt, ka tas UBW ir pavisam cita lieta salīdzinot ar parasto Stay Night. Ufotable savu darbu padara vienkārši lieliski, tā pat kā to izdarija ar Fate/Zero, tik tam diemžēl beigas stulbas, dēļ Stay Night. Notikumi manāmi izmainīti un pavisam noteikti uz labo pusi.

zinu ka jau aknas sezhu , bet iedodiet anime krutu ko skatities, 1, super, anime, nevis sarakstu kuru blenshu stundu bet jegas nekadas, tik abstulbstu, man vnk iedod anime- noskatos anime, viss, next :smiley: jane tie saraksti ir vaaks :smiley:

Cowboy Bepop esi noskatījies? Ja nē, tur ir seriāls un viena filma. Filmu jāskatās pēc seriāla.

nee neesmu , bet vakar man cits cilveks sho ari ieteica, vnk pat neuzmetu aci lame nosaukuma delj :smiley: bet ja jau tu saki , tad jaskatas, paldies :wink: