Cik ražīgs šis Anime gads Jums bija?

Par cik MAL atzīmēju, kad sāku un kad beidzu skatīties Anime, tad var sazimēt ražīgumu.
Nolēmu nedaudz ieskatīties savos datos.

Pa šo gadu kopā noskatījos 51+2 darbus( +2, jo noteikti jau Mushishi pēdējo sezonu un filmu jau šogad noskatīšos)
Bet tas ir ieskaitot gan OVA, filmas, seriālu ar vairākām sezonām.

Kopsummā no iepriekšējiem gadiem nekas nemainās. Rupji sakot ~50+ ir visus gadus. Izņemot izceļas 2019, 2020, tie bija ražīgākie gadi tur skaits sasniedz ~80. Bet vai tiešām tos divus gadus vairāk skatījos :thinking:, varbūt vienkārši vairāk OVA sēriju tur bija, vai īsakas sezonas vairāk sakrita tur pa 12 sērijām. Jo tā pa lielam skatos regulāri.

2 Likes

Man konkrētas statistikas nav, taču pēc sajūtas bija normāls gads. Redzēju lielu daļu populārāko seriālu, lai gan ne visus un pamaz mazāk populāros seriālus. Šogad pieredzējām varen labus seriālus. Liekas es vēl projām ne līdz galam esmu atkopies no lielā straumēšanas lapu aizvēršanas viļņa - jaunas mājas tā arī neatradu.

1 Like

Neesmu nevienu animi šogad noskatījies. Cyberpunk: Edgerunners neskaitu pie anime.

2 Likes

Kā tas iespējams? Vēl jau gads nav beidzies, visu var labot. :D

1 Like

Jā, teorētiski varētu Frieren izbliezt. Gribēju savulaik ar māsīcu kopā noskatīties, bet…

1 Like

Vakar noskatījāmies pirmo sezonu Pokemon :fire: bija palikušas 81. un 82. sērija :sweat_smile:

2 Likes

Grūti gan mūsu laikos kļūt par anime titula cienīgu seriālu. :D

1 Like

man šis gads galīgi neražīgs, ja godīgi.
labi ja chainsaw man, hells paradise un my hero academia beidzot pievilku

1 Like

Man ziemas sezonq bija ražīga Noskatījos dungeon meshi, a sign of affection, the wrong way to use healing magic, tsukimichi otro sezonu, the witch and the beast( kas starp city bija tas ko es uzdevu “atmini anime pēc emoji” topikā), mettalic rouge. Tad jau sāka palikta mazāk redzēto gabalu - pavasarī kaiju nr 8 un yutu camp 3. sezona. Vasarā redzēju tikai loosing heroines un mayonaka punch. Rudenī konkrēti tik dandadan

Ko iesāku bet nepabeidzu - pluss sized elf, suicide squad isekai un hokkaido gals

2 Likes

Pēc @SEVALS2 ieteikuma- laika periodā no februāra līdz kādam jūlijam noskatījos Hajime no Ippo. Bija super, bet tas laikam arī viss lielos vilcienos :sweat_smile:

3 Likes