2020 Gada Anime apskats

Atceros pagājušo gadu bija tāda tēma, tad vajag uztaisīt par šo gadu, gads kā nekā jau gandrīz galā.

Kas Jums no Anime pasaules viss vairāk patika/izcēlās no 2020 gada? Anime seriāls, filma, ED, OP, character, animācija utt.


No 2020 gada Anime uz doto brīdi esmu noskatījies maz, tikai 6 darbus.
No tā visa, visvairāk patika Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan
Chihayafuru 3 puse bija 2019, otra puse 2020 gadā, daļēji jau skaitās, šis arī palicis atmiņā kā labs Anime.
No filmām kaut kā sanācis tikai vienu noskatīties, bija ok, bet nav nekas tāds ko varētu izcelt.
Kaut kā nav palicis atmiņā neviens ED, OP kurš būtu iepaticies.

Par filmām papildinājums, pamanīju, ka jau ir Kud Wafter, kas ir kā tāds side story Little Busters. Šo filmu tad var izcel no 2020 gada. Filma ir tapusi 7,8 gadus vēlāk, bet atmosfēra ir tāda pati kā bija seriālam, man tas patika, ja patika Little Busters, tad domāju šis side story arī patiks. Pats story nedaudz varbūt arī neiederas, bet tas tomēr skaitās kā other, īsti nav domāts laikam pat kā side story.

Šogad kopumā man bija tāds viduvējs anime skatīšanās ziņā. Neesu daudz redzējis kā citos iepriekšējos gados. Kopumā kaut kur skaits ir ap 30 darbiem. Tie bija gan anime filmas, seriāli un OVAs. Nesniegšu visu sarakstu, bet izcelšu tos darbus, kuri man visvairāk šogad patikās. Tie būtu Kimetsu no Yaiba; BNA - Brand New Animal; Enen no Shouboutai (pirmā sezona, otrā likās man so-so); The Promised Neverland; un iespējams šī gada mīļākais darbs - Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul.

Ja runā par OP un ED, atmiņā visvairāk palikās Flip Flappers OP un The Promised Neverland OP, un BNA OP. No ED man visvairāk patikās Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul.

Bija arī dažas anime filmas, kuras es pārskatiju pa jauno Ghost in the Shell (1995 gada versiju) un Ghost in the Shell 2: Innocence. Un, yup, GitS joprojām liekas viena no visu laiku labākām animēm. Kā arī mana Godzillas filmu franšīzes noskatīšanas ietvaros nosatijos Godzilla anime filmu triloģiju (Planet of the Monsters; City at the Edge of Battle; Planet Eater).

1 Like

Tu domā 30 darbi no 2020 gada Anime, vai 30 darbi kopā?
Kopā no visiem gadiem, es šogad noskatījos pāri 70, ieskaitot seriālus, filmas, OVA, Special.
Tikko paskatījos MAL, ja pareizi saskaitīju, tad 2020 gadā kopā sanāk noskatījos 80 darbus.

Kopā. Es jaunas īpaši neesu redzējis. No jaunajām bija tikai dažas. Tādas anime kā BNA, Digimon Adventure 2020, Aggretsuko Season 3 un Enen no Shouboutai season 2. Varētu būt vēl citas, kuras šobrīd neatminos.