Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Man ar dizains šķita labs, bet arī pats sižets ne pārāk :smiley: Bet nu maz sēriju, tādēļ arī noskatijos, negribas nodropot tik īsu anime :smiley: Un nebija arī tik garlaicīgs, lai dropotu.

Ak jūs heiteri. :frowning:

Mēs esam noskatījušies seriālu, tas jau ir kaut kas. Ar to pozitīvo atsauci vien pagrūtāk.

Sižets varbūt nebija labākais, bet story-telling + stāsts ir labs un šķietami labi izplānots. Ja skatās tikai uz to, tad jā - varbūt kaut kas trūkst, bet uz citu fona tā noteikti izceļās.

PS. Nevajag uztvert manu izcelšanos tik nopietni, darbs tāpat nestāv ne tuvu lielajām anime.

Tu nemaz neesi noskatījies. :lol:

+/- epizode ir pieļaujamā iztrūkuma robežās.

Bleach’am, FT vai kam tādam jā, bet nu nejau tik īsai anime. :frowning:

Pēdējā sērija pat atstāja tādu nelielu tukšumu un vietu nākošajai sezonai, takā neko tik daudz tā pēdējā sērija nedotu :smiley:
Stāstu stāstija normāli, man tik nepatika tā pati loģika ko tur stāstija…

Nākošajai sezonai, kuru nemaz neteisīs

Vieta iztēlei, ideāli vari ļauties fantāzijām! :raised_hands:

Tu ko, tādi seriāli uzskatāmi par redzētiem, ja tu esi ticis simtās epizodes tuvumā. :smiley:

Par iztēli! :raised_hands:

1 Like

Es šajā gāju ar domu, ka varētu būt kaut kas līdzīgs, mangai, kuru taisija Bakuman. galvenie čalīši, bet nu jā, tas ko viņi taisija izklausijās kaut kas nopietnāks un ar stāstu interesantāks

Nu es neteiktu, ka tur kaut kas labs, jo viņš gandrīz vai nonāca sākuma punktā, jo tur visa tā sistēma sāka darboties no jauna…

Kāds zinās pateikt vai Katanagatari ir interesants? Jo animelistā ļoti labs vērtējums ielikts

Gaidīji tumšo kiberpanku? Patiesībā to reti kad izdodas sastapt. :cry:

Tagad, kad esmu noskatijies vairākus jautros anime gribas arī ko nopietnāku

Ko neteiksi, Fate tiešām patīkams nobeigums. It kā pēdējā bonusa epizode, taču grafiskajā ziņā viena no stiprākajām. Cik atceros viņi pirmajā epizodē tieši tādu pašu joku izdarīja un uz pilnu sparu izrādījās. Jāatzīst šāda pieeja strādā.

Eh, tikai tagad iedomājos, vajadzēja mums izveidot atsevišķu tēmu forumā seriālam. Nu nekas, uz nākošo lielo seriālu jāatceras.

Tātad pēdējā sērija jau iznākusi? Nu ko tad to varēs sākt skatīties, jo es pat pirmo epizodi vēl neesmu redzējis

Jā, seriāls galā. Šajā gadījumā maratons dos labāku pieredzi nekā ongoing.

Tādēļ es arī neskatijos no sērijas uz sēriju