Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Titāniem ir kādi 50% no ekrāna laika… Pašsaprotami seriālam ir savs vizuālais noformējums, pie tam ar labu budžeta, taču nekā tik šokējoša tur nav. Jā, lielas sienas, plaši lauki, gari koki, skaisti mākoņi debesīs un atrašanās vieta fantāzijas Eiropa.

Ooooo tikko ieraudziju, ka assassination classroom visas sērijas iznākušas, būs jānoskatas laikam.

Tas pats ar Owari no Seraph, tūlīt arī Kuroko no Basket :smiley:

Es sāku Akame ga kill, mani diezgan ievilka, ja godīgi. Skumjākais jau tas, ka visu laiku kaut kas riebīgs notiek galvenajiem varoņiem, bet nu, šiem tēliem bija fantastiskas personības, arī dažiem nemaz negaidīju tādas kādas tiem bija, piemēram Akamei.

vnk mental saraksts :smiley: crazy :smiley: but tnx :smiley:

Seraphs mani sāka pievilt sērijām ejot uz priekšu :frowning: No šīs sezonas jaunajiem man tad vairāk patīk Kekkai sensen, bet nu jāsagaida tā pēdējā sērija tagad. Aha KnB esmu ar ticis līdz pēdējai sērijai :smiley:

Akame ga Kill man ar šķita diezgan interesants, bet arī šajā, tālāk ejot palika nedaudz garlaicīgs un tā. Un beigas galīgi nepatika arī…

Parazītam 7, bet Amagi brilliant park 9? O.o

PS. Noskaties tad to C: the money of soul and possibility control, gribēšu zināt cik tad tam ieliksi. :smiley:

Oho man parazītam 7 ielikts? Un kas vainas Amagi? :smiley: :smiley: Man patika :smiley:
Ok, ok noskatīšos,jāpabeidz beidzot tas canaan un assassination classroom vispirms tik. :smiley: Tiešām tik interesants tev šķita?

Saraksts ir diezgan mazs, salīdzinot ar citiem, kuri skatās :wink:

Šodien sāku skatīties Daily Lives of High School Boys un lūk šāda veida komēdija tiešām ir man domāta :smiley:

Sākums bija labs, beigas - meh. :confused:

DanMachi 13. epizode = SAO piedzīvojumi un iemaldījies titāns. :smiley:

1 Like

Melnais titāns. :worried: Trollis vien ir. Skatos tur arī ir uguni spļaujoši kranči.
Ah, viņš sāka reģenerēt. :smiley: Uz mata kā titāns.

lol tas sakums Shokugeki no Souma

LOL

https://40.media.tumblr.com/11bf7aa80f80eda6c57537368d9ece32/tumblr_nqkjwkJToJ1s5f9ado1_540.png

Skatos to C tagad, kā jau mani @DiviViens bija piespiedis :smiley: un sapratu vai nu es no ekonomikas pilnīgi neko nesaprotu vai arī čalis, kas šo taisija saprot ekonomikas domu, bet tajā īsti nav iebraucis… Diezgan kaitinoši, ka runā par reālās pasaules ekonomikas stabilitāti utt, kaut gan pēc tā ko viņi tur rāda, ekonomika reālajā pasaulē sabruktu katru otro dienu…

Acīmredzot tu nesaproti ekonomiku. :lol:
Tur jau tā nestabilitāte ir tādēļ, ka no neeksistējošas pasaules milzīgs naudas daudzums ieplūst u.tml.

Tieši tā tur ieplūst milzīgas naudas summas, reālajā dzīvē pat neesot tik lielam citas naudas ieplūdumam vai pašas jau labi var to redzēt inflācijā, līdz ar to samazinās naudas vērtība.
Ja teiksim tas būtu kas līdzīgs reālajai lietai pēc pāris dienām būtu takā šajā jokā

http://media.veryfunnypics.eu/2014/05/funny-pictures-50-cent-in-zimbabwe.jpg

Un tas tikai būtu pēc pāris dienām.

Noskatoties sapratu to, ka viss ko augstāk teicu galīgi neattiecas uz šo anime, līdz 5 epizodei, tas ko teicu tā bija, bet vēlāk vienkārši… es nezinu, sajūta tāda, ka tur kaut kur loģika paklupa… vismaz man.

un no 7 epizodes ieejot 8 epizodē ir tā it kā vienu epizodi izlaistu sajūta, ka kaut kas nav pateikts vai kaut kā tā, jo visādas lietas nez kādēļ pēkšņi notiek

Noskatijos to C pārsvarā dēļ viena AMV, dziesma arvien ir viens no favorītiem, bet pats video vairs nešķiet tik foršs kā iepriekš :smiley:

Es savulaik nodropoju C pie pēdējās epizodes. :smiley: Man fināls pilnīgi neinteresēja. Šķiet kautiņi un pat dizains man patika, toties sižets velk uz vājprāta pusi.