Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Labāk neaiztikt titānus. :smiley:

Neaiztiec titānus ar kakainu koku! :smiley:
Bet ja nopietni, nebija slikts, manuprāt vērts uzmest aci animācijas dēļ vien (izņemot pašu titānu animācijai).

nee, anime ir tik daudz , ka tas nav reali :smiley:

jaa, titanus jau sen noskatijos :stuck_out_tongue:

mana gaume ir:
Tokyo ghoul
Hellsing ultimate
Fate/Stay night unlimited blade works
Deathnote
Titani
Code geass/ Lalouche Rebellion
Fairy tail
Black lagoon

:stuck_out_tongue:

ka ari ja anime ir superigs, tad zhanram nav isti ari tik lielas noziimes :wink:

Jums labo kungs būtu jāiepazīstas ar Cowboy Bepob.
Gribētu pat ieteikt Trigun, taču tas ir jūtami novecojis… Ja esi gatavs mazliet pievērt acis attiecībā pret vizuālo daļu, seriāls ir labs. Man tiešām patika. Biju pat mazliet pārsteigts.

To mēs dzirdam no SAO fana?! SAO!

[quote=“Mr_Bunny, post:280, topic:155”]
Aha, es ar ieteiktu tev pašam sākt meklēt un skatīties.
[/quote] Es šādā veidā esmu uzgājis tikai kādus 2 labus gabalus. :\ Viss pārējais vadoties pēc atsaucēm vai ieteikumiem.

Es piemēram noskatos kādu interesantu anime un skatoties pie ieteiktajiem esmu atradis vismaz 10 ļoti interesantus gabalus, bet iegrābies esmu tik kādas 2-3 reizes…

O jā Beebops, nemaz negribēju sākt skatīties, jo bija vecs anime, bet bļāviens gan grafiski gan stāsta ziņā man vēl aizvien šķiet, ka ir ļoti labs. Ar Trigun nav jau TIK trakā grafiskā sadaļa :D

Nu tad es un citi tev varētu saukt garus sarakstus, kas kuram patīk :D

Tu esi izredzētais! :bow:

Nē, man laikam vienkārši viegli izpatikt ar skatāmo vielu, ja vien iekšā nav lietas, kas man ļoti nepatīk, tad ir ok :smiley:

bring.it.on!

dodiet savus labako anime sarakstus :stuck_out_tongue:

Nemuldi! :lol: Titānus neiesaku skatīties, jo parastajiem mirstīgajiem titāni kā tādi šķitīs apbaidoši. SAO tu varētu pieminēt, ja es viņam to būtu ieteicis. :stuck_out_tongue:

Tas, ka titāni izskatas atbaidoši nenozīmē, ka viss anime ir atbaidošs. Animācija un stāsts kopumā ir ļoti labs takā nesāc :smiley: Nevajag būt tik lielam hip @DiviViens :smiley:

Jau kuro reizi likšu, bet nu man slinkums pārrakstīt manus sarakstus…
Vienkārši saliec, lai saraksts iet no lielākā uz mazāko un tad redzēsi, kas man patīk vairāk un kas mazāk:
http://myanimelist.net/animelist/Mr_Banijs
No tā saraksta, ko es noteikti ieteiktu ir 9-10, bet tiem kam 8 arī ļoti labi ir, kuri šķita interesanti, bet tiem gan kaut kas pietrūka manās domās.

Es netiku pāri viņu izskatam, nespēju paciest. :frowning: Cik esmu dzirdējis, visi, kas nodropo šo anime to darījuši tieši dizaina dēļ. :confused:

Nu teikšu kā ir tad: cacas, jo nu c’mon tie ir cilvēki, kas nav redzējuši un/vai neskatas neko nedaudz vecāku ar sliktāku kvalitāti vai arī vienkārši mazāku budžetu, lai arī cik labs tas story line nebūtu…

Nē, AoT nav mazbudžeta vai sliktu kvalitāti. AoT ir ar īpatnēju dizainu, tādēļ ne visiem viņš var patikt.

Monogatari sērijas ir ar īpatnēju dizainu, madoka magica ir ar īpatnēju dizainu, black rock shooter ir ar īpatnēju dizainu, danganroppa ir ar īpatnēju dizainu, bet es neteiktu, ka AoT ir ar īpatnēju dizainu

Nē, nemaz nav īpatnējs. :smiley: Cik daudzām anime tu esi redzējis kaut nedaudz līdzīgu dizainu? :smiley:

http://i.imgur.com/OTucKxJ.jpg

PS. No tām, ko tu nosauci esmu redzējis tikai BRS. Tur nu gan nevarētu teikt, ka bija kaut kas īpatnējs.

Labojums: Hmm, tagad nedaudz tomēr līdzinās coppelion, bet tikai nedaudz. :D

Vispirms paskaties tādus darbus kā Ping Pong The Animation un Redline. Un tad runā par īpatnējiem dizainiem.

Nu labi, paši titāni ir īpatnēji, taču pārējajā nav nekā ārpus normas.

u jā, lūk tie piemēri laikam ir daudz labāki

Nu ka saka AoT arī ir vismaz 50% īpatnēja dizaina anime, no malas taču labāk redz. :frowning: