OMG
vel 7 sekundes lidz world trigger osamu navei/glabinjam omg es tada hypa ;D
Labs iemesls paēst…
hey , ir taa ka visus anime , ko jus ieteicat esmu noskatijies, gaidu jaunus ieteikumus cik atceros full metal alchemist esot skataama, bet atkal jautajums ar ko sakt , kur un kada seciibaa ?
jo ka prasti viss nav tik vienkarshi ar tam anime, lai saprastu visus stastus un beigas
FMA vai FMAB. Atšķirība tāda, ka Broterhood pieturās vairāk pie mangas.
Un Brotherhood labāka kvalitāte
FMAB it is.
Ehhhh, šodien paņēmu tādu baigo dienu un noskatijos knb trešo sezonu, ja pirmās divas bija interesantas, tad šī ir vienkārši skatāma, pārsvarā tik tādēļ, lai redzētu kā viņiem tālāk iet… Visam kroni uzilka nu jau galīgi absurdais sarkanmatainā speciālais skills…
Es pat neesmu skatījies īsti trešo sezonu. Fanboy tāds! :lol:
Es izdomāju noskatīties, takā pirmspēdējā sērija jau iznākusi
Kaut kad vēlāk arī piebeigšu, bet intereses nekādas. Viss jau ir paredzams.
No šīs sezonas to sereph jānoskatas tagad laikam, takā tas jau beidzies.
Varbūt kāds no šejienes arī skatas kekkai sensen? Mani tas aizrāva daudz vairāk pēc pirmās epizodes nekā serephs Tik diemžēl tie savā telestacijā sajauca kaut ko un tagad pēc pēdējās epizodes 2 nedēļas jāgaida…
Man interese kaut kāda bija, bet epizodēm ejot cauri interese kaut kā mazinājās ar katru sēriju
LOL Grisaia no Rakuen pedeja serija vienkarshi tads twists beigas pedejas 10 sec
;D
Nezināju, ka tu haremus skaties
es visu skatos kas iziet jauns ja iepatikas vismaz druscin ;D
Tikko noskatijos Fullmetal pipsquik nu taa, so so , salidzinot ar visu ko iepsriesh esmu skatijies, bet tapat ljoti laba, vietam garlaiciga, bet vareja ari pasmieties kartigi
un viss anime vareja but kaa beidzamas 5 serijas, tikai tad palika interesanti un skati in cinjas ari ok
ari noskatijos Fate/Stay night unlimited blade works, nu , ja 24. ir pedeja serija amm, salizinajuma ar citaam versijam un dajam ir daudz uzlabojumi un proams grafiskaja zinja ir super, bet kka vareja kkadu odzinju vel pielikt, nez
so… ko jus vel man varetu ieteikt labu paskatities, vai vnk atliek pa forumu pasham prakaties un testeet, jo vairak nekas episks nav palicis ?
Ir vēl ļoti daudz episkās, bet labāk pašam ir skatīties visu, kas šķiet patīkams. Tikai tā tu pats varēsi uziet kaut ko tiešam foršu.
Aha, es ar ieteiktu tev pašam sākt meklēt un skatīties. Grūtāk ir, kad tev citi iesaka ļoti labus anime, tos noskaties un tad, kad skaties viduvējus vai virs viduvēja anime, tad tie salīdzinājumā ar iepriekšējajiem pavisam noteikti liksies draņķīgi. Tas pats ar FMA, es skatijos, kad no anime maz ko zināju un man ļoti patika.
Es tev ieteiktu skatīties anime caur myanimelist.net tur tu vari atrast anime, kuri tev ir patikuši un tur patinot apralstam par anime uz leju var ieraudzīt līdzīgus anime, ko citi iesaka. Tā es esmu atradi daudzus jaunus un pat pārsteidzoši interesantu skatāmvielu
ok , paldies par padomiem
bet, ka jau kkur ieprieksh mineju , ka esmu pilnigi apmierinats skatities tikai ieteiktus labakos un episkakos anime, labus un viduvejus nemaz neaiztikshu… jaa, tads nu es esmu slinks un izlepis, bet tomer, lidz shim jus esat man ieteikushi tiesham superigu skatamvielu, tapec ceru juus eksplotet ari nakotnee. paldies!
Tātad ir doma beigt skatīties anime kaut kad drīzumā?
Ir jau vairāki anime, kurus es uzskatu par lieliskiem, bet tie vairs nebūtu tava žanra…
Btw, esi vispār redzējis Attack on titan?