Tikko noskatijos Aldnoah.Zero un tā neko vispār Pēc Guren Lagaan biju domājis, ka visas mecha ir kakas, bet šis anime manas domas noteikti mainija
Nemaz nenožēloju, ka tomēr izdomāju pamēģināt ko savādāku. Beigas jau tiešām bija labas
Iegāju otrās sezonas komentāros - Atgādinājums sev nekad neej komentāros…
Visas mecha, ko esmu redzējis principā bija labas, bet tie paši metāla bluķi tādi… Dīvaini (nav īstais vārds).
Man tas darbības princips šķiet visdīvainākais…
M3: Sono Kuroki Hagane bija divu veidu roboti. 1) Tādi, kas tikai braukā uz riteņiem, neko nespēj. Tie pārsteidz visvairāk, jo it kā roboti, bet neko nespēj, vot tehnoloģijas. 2) Jau labākie, var skraidīt, lēkāt (laikam) un vismaz kaut ko var paveikt atšķirībā no pirmajiem robotiem.
Tad jau pirmais veids kā parasta mašīna? Smird pēc korupcijas
Ka tik kādam par labu kaut ko taisīt ;D
Principā pacelta mašīna, nedaudz izturīgāka un ar ieročiem klāt. :D
Nevar ne salīdzināt. :D
http://www.japanator.com/ul/32377-first-impressions-m3-the-dark-metal/M3_2-noscale.jpg
http://streaming-anime.net/wp-content/uploads/2014/07/eps10_1280x72017.jpg
Tikko noskatijos Aldnoah otrās sez 1 sēriju un ņemu savus vārdus atpakaļ par labām beigām pirmajā sezonā
Pamēģini šito M3 noskatīties. :3
Man pat sagribējās viņu rewatchot.
Man vēl garš saraksts, ko skatīties, bet to jau arī ieslidinājis sarakstā esmu Tagad mecha zaļā gaisma, šaubīga zaļā, bet nu pamēģināšu vēl kādu paskatīties
Tad jau M3 kā tieši der!
Uhhhh es šodien atcerējos par tādu filmu kā Paprika un nebija slikta manuprāt. Bija daži tādi trūkumi, bet kopumā bija laba. No sākuma jau riktīgs Inception, bet drīz pēc tam aizgāja tā savādāk.
Manās acīs Toradora bija garlaicīgs līdz pašam galam, pat pastulbs pāris vietās…
Mirāža pat draugus pasaucis
Uz zaķu medībām ar draugiem jautrāk.
Nu tur tie viņam nepalīdzēs es par fiksu esmu
Iesāku Great Teacher Onizuka. Pagaidām labākais anime kādu es esmu redzējis, lai gan priekšā vēl paprāvs epizožu daudzums, pirmā brīža emocijas vēl paspēs norimt.
Man no sākuma ar šķita diezgan interesanta, bet pēc tam tā nokritās tas interesantums, gan jau tādēļ, ka notika apmēram tas pats. Un vēl daži neinteresanti sīkumi, manuprāt…
hey , biju pazudis uz laiku , jo skatijos Code geas lalouche rebelion tikko noskatijos
es teiktu 2. labakais anime ko esmu redzejis, vnk super.
tikai beigas es ka paarasti man varianti vairaki , parada ka Lulu nomirst un viss, bet beigaas C2 braucos ar to siena vezumu runajas ar vinju , sanaks vinsh palika dzivs, jo vinjam kkada veida ir nemirstiba vai vinja kko vnk murgo ?