bet tas sejas
PS. vinji lkm divi melnie kas ieaudzija chiken nagetus No Rasist
Nu, es skatos:
- Gintama 2015 (Nē, pirmo sezonu neesmu redzējusi, bet tikuntā visu saprotu)
- Kuroko No Basuke 3 (Šito es tikai un vienīgi līdz beigām, nekad nenodropošu, manā skatījumā perfekta anime)
- Assassination Classroom (Ļoti, tā teikt, pievelk ar visiem notikumiem)
- Owari No Seraph (Interesants stāsts, ļoti smuks zīmēšanas stils)
- Fairy Tail 2014 (Vienu brīdi nodropoju, bet nu beidzot sākās ļoti aizraujošs un, manuprāt, labākais arc, nevis filler arc)
- Shokugeki no Souma (Nezinu kāpēc, bet mani ļoti piesaista ēdieni animēs, kā arī šai animei ir ļoti interesants krāsošanas stils)
Šīs ir vienīgās animes, kuras mani aizrauj pagaidām, bet ja nav vairs ko skatīties un ļoti gribas, tad paskatos One Piece vai D.Gray-man
Nu nezinu… Man gan tā neliekās. :D
Lielāko daļu no tava tagadējā saraksta gaidu, kad iznāks pēdējā sērija un tikai tad sākšu skatīties
Un ahhh neverending One Piece… Kādēļ Naruto neskaties? Manuprāt pat interesantāks nekā OP.
Šodien pabeidzu to Ghost stories, no sākuma tādi vienkāršāki joki, viss ok, bet tālāk vienkārši full out parody joki… , bet bija labs, noteikti nebūtu skatijies, ja būtu takā orģinālais domāts.
Man ir doma sākt Naruto, bet vēl par to domāju
Manuprāt nenožēlosi, man sāka apnikt tik tādēļ, ka tiku līdz ongoing un man īsti ongoingā skatīties nepatīk… Un salīdzinājumā ar One Piece filmas ir interesantākas arī
Noskatījos Steins;Gate. Nedaudz pirms beigām riktīgi interesanti palika, bet pēdējās epizodes to kaut kā nobeidza.
Filmu, to special un (kas tur vēl) ir vērts skatīties?
par special īsti neatceros, bet filma man patika
Sexy Voice and Robo
Galvenie varoņie, beidzot ir, parsteidzoši krāšņi, priekš trešā slāņa doramas.
Noskatījos C: The Money of Soul and Possibility Control. Lai gan dažas detaļas bija grūti saprast, jo ekonomika man ir sveša, tomēr kopumā man ļoti patika.
Rewatchoju Toradora!, lai gan re-watch value ir tuvu pie nulles, atceros, cik tomēr patīkams šovs bija, lai gan es zināju, ka meitenei, kas man bija favorītos, nekas nebūs pat pirmajā reizē ;D Ami ftw.
Tad vēl palikuši 50 chapteri iekš Kimi no Iru Machi mangas. Lēnām var just, ka iet uz leju, bet nu neiešu tagad dropot, jo tāpat interesanti. Parādijies daudz fan-service, bet lai jau iet ;D
Pie reizes izlasīju Half & Half, kas ir tikai 13 chapteri. Bija to vērc tbh.
Biju biš ielaidis animes, tagad arī savilku galus uz ongoin. Par Grisaia es jau @DiviViens spoiloju, tā ka es zinu kas tur +/- būs, bet interesanti skatīties. Mana mīļākā VN kā nekā, kā arī man piedur art style. Kazuki has returned
Par Owari no Seraph, kopš no sākuma rāda to Universal intro, ir pasliktinājies animation. Art style tad tā, bet ļoti daudz ir still-frames, kuros nekas netiek animēts, tikai runāts. Varbūt es iepriekš to nepamanīju, bet nu tas mani pēdējā sērijā it īpaši izbesija.
Yahri ore no seishun love come wa machigatteiru Zoku bez komentāriem. Best anime this season by far story wise. Animācija arī ir ļoti augstā līmenī, protams, zaudē Fate UBW, bet nu Ufotable tur ir nedaudz pacenties ;D
Runājot par Fate Unlimited Budget Works, es jau zināju ko gaidīt dēļ spēles, bet tomēr kkas nav. Nav tik laba kā pirmā sezona, bet tajā nav vainojami veidotāji, bet gan pamatmateriāls. Un es nesaku, ka ir slikti, vnk hype was too much.
Kkā biju piemirsis sekot līdzi Muse - Knights of Cydonia, bet laikam varētu pieķerties, vismaz kādas 5 epizodes jau būs sakrājušās.
Haha, pirms stundas noskatījos jaunāko epizodi, tā kā tik daudz ez jau zinu. :D
es jau tev iepriekš teicu ;D
Teici vai neteici, es tikai skatoties uzzināju to. :lol:
Nesen sāku šo skatīties, bet man jau pirmajā reizē šķiet diezgan garlaicīgi… Kaut kā nevelk mani iekšā
Hmm, sākums, pašas pirmās sērijas nav tik labas. Give it a shot. It has my recommendation and approval stamp.
Es jau nedaudz tālāk par pusi esmu ticis…
Bet vai tad tev vispār patika Romance + SoL Anime? ;D
Nez, man Toradorā characteri nešķiet nokopēti no citurienes. Animācija arī paliek arvien labāka. Openingi man patīk, kā arī viens OST, kuru es te ielikšu (man šķiet bija tāds topiks), kurš piedod ļoti labu atmosfēru pareizajā brīdī.
Taiga ir viena no spēcīgākajiem Tsundere characteriem iekš visas Anime industrijas. Protams, ja tev tiešām nepatīk Taiga, tad šovu nevar labi izbaudīt. Man nebija tā, ka patiktu Taiga, bet lēnām man viņa iepatikās un nelikās kaitinoša, kā, piemēram, Index @ ToAru.
Tu labi uzminēji, man Taiga besī ārā Un esmu redzējis pāri romance + SoL, bet nu šis kaut kā nepārāk, man tie galvenie varoņi nešķiet pārāk interesanti.