Laiku pa laikam atrādīšu dažas lietas no dzīlēm.
Iespējams unikālas, bet dažas ne tik.
Šīm lietām ir dažāds raksturs - sentimentāli, mazliet vēsturiska konteksta, ģimeniska vērtība vai vienkārši - prikolīgi, pat ja nezinu vai nav tā pielietojuma.
Bidstrupa karikatūras. Leģendārs karikatūrists. Daudzas viņas karikatūras pat šobaldien atbalsojas un kaut kādā mēra ceļ juteklīgas tēmas, ka nezini raudāt pat laikam. Bērnībā daudz lasīju, ja var teikt, tieši Latviešu izdevumu, var teikt vesalu sējumu. Šis vecāks un mazāks.
No viena žurnāla Sievietes Pasaule, interesanti reizēm palūkot tās adreses un apzināt mūsdienās tās lokācijas. Bet izdevēji, kuri mūsdienas vēl eksistē, palūkot ko piedāvāja.
Mans 8.klases lepnums. Zīmēts Paint. Ieguva balvu MS Office rokasgrāmata. Neatminos vai bija konkrēta vieta vai kas tāds…
Bija ilgstoši mitrākā vietā , tpc ir paplūdis
Mazliet atminos, neesmu droš, ka mums bija, man liekas no turienes es iepazinos ar Bērziņa karikatūrām, man bija kaut kur arī viņa karikatūru sējums, kā arī atminos pat biju vienā no zīmēšanas konkursiem laimējis kalendāru ar viņa darbiem, tas kaut kur arī ir, cerams:sweat_smile:
Man ar vecātēva krājumos bija cik atceros. Bērnībā daudz viņas pētīju, lielā daļā zemteksts gan pārlidoja krietni pāri galvai, bet bija interesanti tāpat
Grūti teikt, bet sajūta, ka viņš mūsu platuma grādos bija diezgan populārs, grūti teikt dēļ kā tieši… varbūt dēļ to, ka viņš nereti kaut kā pret kapitalāsmu un tml, izsmēja…