"NeRīga" - Stāsts kas balstits uz sapņiem

Heyo!

Dikti sen neesmu mēģinājis neko diži rakstīt - atklāti sakot esmu ierūsējis kā veca sēta - bet pirms kāda laika radās ideja apkopot idejas ko esmu piedzīvojis sapņos, tādā kā mini stāstā. Ideja nav ne tuvu noslēgumam, iespējams ka atgrieziešos vēlāk pie sākuma lai šo to pamainītu, papildinātu, bet patreizējais progress ir šāds. Pa lielam setup lai saprastu abus galvenos tēlus

Gaidīšu komentārus, ieteikums, galvenokārt vai nav p̶a̶ s̶k̶o̶l̶u̶ pārāk skopi sarakstītas detaļas . :sweat_smile:

4 Likes

Izlasīju. Patika. Ja stāsts manī spēj pamodināt iztēli, kura aktīvi pieslēdzas procesā, bagātinot to, noteikti materiāls - vismaz man.

Šo mazliet nesaprotu, ko vēlies XD , bet mēģināšu izstaigāt pa punktiem…

Pirmkārt protams ir salasāma personīga pieredze, manieres, kas tikai papildina pašu personāžu ļoti labi.
Vismaz pārlasot rindkopas dažas man radās tāda noar atmosfēras ar neogotikas piejaukumu. Ienirstot fantāzijas pasaulē.
Jūtas interesanta mijiedarbība starp abiem personāžiem, domāju, šeit varētu attīstīt to. Rindkopā par atklāsmēm, īsā stāsta formātā patīk, ka tas ir tāds klikšķis, taču var arī paplašīnāt, kā viņš nonāca pie šīm atklāsmēm, kkas tml.
Protams ir caurums, manu prāt, sakarā ar nogalināšanu, - mistiska būtne, sākumā tiek prezentēta, ka kaut kas dievišķīgs, bet izrādās pēc visnotaļ straujas dabas personāžu, kurš dara nedomājot, protams to var manupra’t interesanti apspēlēt, “bez galvas” reizēm staigājoša. Un kā viņš dzīvo, ja tiek caurdurts un kāpēc. Tas pa lielam viņu pašu nemulsina, nerodas jautājumu.
Bet tas ir materiāls kuru var attīstīt, bet ja skatam īsā stāsta ietvaros, detaļas kuras var nolaist, uzskatīt, par šīs pasauless nerakstītu likumu.
Varētu vēl papildināt ar Rīgas aprakstu kādu, detaļām, kas raksturīgs. Iespējams.

Vai es gribētu lasīt tālāk? - Jā. Ir interesanti, sava tēlainība, savs kaut kas, vismaz izejot no šī darba.

2 Likes

Pusaizmidzis rakstīju ar ļoti sliktu auto correct Domāju vai nav par skopu detaļas

2 Likes

Nu… Es te vairāk gribēju apspēlēt ofisa darbinieku kurš ir iegājis autopilota. Tā tēla nogalināšana ir pa lielam nepareizā ekseļa izdzēšana XD. Te droši vien būtu jāapraksta ka tā gluži nav nogalināšana, vairāk kā esamības ekstrakcija.

2 Likes

Skaidrs, es naktī lasot, uztvere strādāja, kā lasot sanāca :joy:

Tajā ziņā, vismaz man detaļu pietiekami. Atkarībā cik daudz tu vēlies iedziļināt lasītāju un ko vēlies panākt ar to. Ir darbi kur rindkopām būs veltītas tam, ka tēls dzer tēju un riņķī notiekošais.