Sludinājumi - "Pērles"

Secināju, ka nekā šāda diži nav forumā, tāpēc - bliežam augšā. Vietiņa padalīties ar sludinājumu “pērlēm”, kam neviļus uzduraties uzduraties. Nav svarīgi, no kurienes, nav svarīgi, par ko - dzīvokli, auto, vai retro konservu kārbām

Piemērams mans svaigākais atradfums ir šis dzīvoklis, kas nevar izlemt vai grib būt muiža vai ūķis. Kur mēbeles kas nebūtu ārpus vietas mzuejā mijas ar apdrupušām flīzēm, un nodilušu sanitāro mezglu

1 Like

Man ieteikums tev būtu labāk mest iekšā forumā citātus vai ekrānšāviņus, jo sludinājumi linki ātri mainās.

Uzpucēta viena istaba un viss pārējais ilgojas pēc kapitālā remonta. :D Grīda gan bildēs izskatās labi saglabājusies.

2 Likes

Aa, okei

1 Like

Jāuzmet acs klasikai - spoguļu sludinājumiem.

Kādam mājās ir pilnizmēra suņa statuja, damn.

Minka, kas sniedz pievienoto vērtību precei. :D

Pretstatā pārējiem te kāds riktīgi medīja kadru.

Te kā galvenais fokus tika speciāli izvēlēti ratiņi. Kam uz visa tā fona nav pareizais vaibs.

4 Likes

Uhūuuu, šos un sekojošos būs forši lasīt.

Ajjjj, iepriekš aktīvi meklēju dzīvokli Valmierā, iepriekš tāaadas pērles biju uzgājusi, nu jau pazudušas. Žēl, ka nesaglabāju :laughing:

RGB dzīvoklis :D Šitādu random redzēju, skatos vēl ir sludinājums

5 Likes

Man patīk ka tur 300 eiro īre ir dārgi. Pa 85 lvadrātmetriem. Rīgā šitāda manta ātri pazustu

1 Like

Valmiera you say?

Nu tad točn ar @Kristianux var vērt vaļā jau AnimeForums Valmieras edn.

2 Likes

Geimera cienīgi apartamenti.

Varu derēt tur lielāka problēma ir tas dzīvoklis un tā izīrētajs nevis cena. :joy:

1 Like

Kādam vajag? :grin:

6 Likes

Es esmu redzējis mētājamies uz ielas labākus variantus. :joy:

1 Like

5 Likes

Atgādina šo:

1 Like

7 Likes

5 Likes

Re kādu ieraudzīju :rofl:

6 Likes