Kādēļ ņemt hipotēku un vai kredīti ir slikti?

Hahahah :smile: :smile: :smile: Tev jākļūst par kaut kādu vietējo “influenceri” un jāfilmē video kā ietaupīt, vai kā izdzīvot par X naudu.

Pirmais: nepatīk īres cenas - boom, vienkārši kļūstiet par studentu.

Nop…

Bet nu vsp tehniski tā zemes vairs nepieder LU, veiksmīgi pārdeva to. Hz kā būs nākotnē

Izvācies un izīrē citam, kredīts segts :grin:

Man sirdsapziņa neļautu tā darīt

2 Likes

Nu izīrē tādam pašam nervu bendem, ar kaimiņiem cancelos viens otru ;D

Hahā…principā mums būs tiksi viens mēnesis laika meklēt jaunu dzīvesvietu pēc tam kad oficiāli nauda tiks pārskaitīta…sayonara, mans lētais dzives veids

@5umm3r tev potenciāls klientu pieplūdums būs varbūt XD

Mums tieši saveidojas sadarbība ar vienu kredītiestādi (nevis banku) un ar vienu skandināvu māju cēlēju.
Visur ar manu sadarbību var dabūt atlaidītes :relieved:

For more info, pm :)

3 Likes

iedomājaties, a ja nu rīt vai parīt vai aizparīt pasaulei pienāk beigas. apokalipse. tavi uzkrājumi, zeķē glabātā nauda, akcijas, vērtspapīri, ieguldījumi, kredīti, līzingi utt utt - vai tiem tad būs kāda nozīme?

Nuu…santīmus saberot zeķē var improvizētu ieroci uztaisīt, apokalipsē noderīgi

4 Likes

sounds like a deadly weapon indeed ;DDD

What’s the likelihood of that? Mana jaunākā māsīca ar tādu mentalitāti dzīvo - nav iemesla censties vai kko mācīties, jo moš rīt zem mašīnas paskries… Don’t be like that, it’s a shitty shitty life.

2 Likes

Tikai zeķi vajag tādu riktīgi izturīgu, citādāk pašķīdīs un tavi santīmi nekam vairs nederēs, neies tak lasīt, kad apkārt bars zombiju klūp virsū.

1 Like

Tādēļ iekrājumus labāk glabāt zelta beisbola nūjā

1 Like

es vairāk par to overthinking, ja plāno ņemt vai neņemt kredītu, pirkt vai nepirkt to, ko ļoti gribas nopirkt. krāt naudu dzīvoklim vai paņemt hipotekāro - reāli, ja gribas, vajag un “it feels right”, tad jāņem, jo vēlāk var būt par vēlu

Bet zelts ir mīksts! Iemauks vien’ reiz’ un līka nūja, vai pat vispār nolūzīs.

Ja vajag, neatkarīgi no tā, vai gribas vai nē, UN VARI ATĻAUTIES, tikai tad.
Par šo VARI ATĻAUTIES pārāk daudzi diži nedomā.

Katram ir savādāka “it feels right” balss. Es neteiktu ka uz to vienmēr var paļauties. Piemērs no akciju tirgus: Warens Bafets māk ieguldīt akcijās ar peļņu(bet arī ne ar 100%), pārējie paļaujoties uz savu iekšējo balsi visticamāk zaudēs naudu un pēc tam nonāks r/walstreetbets

1 Like

Uff… nebiju par to iedomājies. Izskatās ka būs jāpārdod sava zelta nūja un jānopērk titāna un platīna sakausējuma nūja.

1 Like

Pārdod un miers. :man_shrugging:

Tu ko, es to ko gribu nevaru atļauties. :joy: Man tādu hipotēku nedos.