uzsēdos jau otro dienu uz Sims ;DD
Uz kurā sims? :D
Kura daļa?
Es esmu dzirdējis nostāstus un redzējis, ka cilvēki spēlē - ir bijusi interese arī kādreiz pamēģināt Zinu, ka daudziem favorīts. Cik saprotu, Sims 3 vispopulārākais?
Sims 3, bet vakar nokačāju arī Sims 4 ;D
Es nezinu vai vispopulārākais, vnk kkad pirms gadiem nopirku steamā uz atlaidēm, a tagad Sims 4 ir free to play
Tev Sims 3 ir kādi patchi ar?
Ooooo… pēdējo reizi kad spēlēju man bruka nost jo it kā kompis par jaunu, bet dzirdēju ka ir patchi, iet normāli tagad sims 3? Jo es centos uzspēlēt sims 4 un tur ir tika daudz bug ka negribas tur līst.
man itkā strādā, redzēs kā ies ar sims 4, to es vakarā paspēlēšu.
EA moment
moš šādi ies:
Risinājums:
- Ar peles labo pogu klikšķini uz spēles EXE faila (piemēram, TS3.exe).
- Izvēlies Properties > Compatibility.
- Ieliec ķeksi pie “Run this program in compatibility mode for:” un izvēlies Windows 7 vai Windows XP (Service Pack 3).
- Ieliec ķeksi arī pie “Run this program as administrator”
Viss ko internets man teica tika izdarīts, pat brālis tika saukts talkā un nekā :D Nu tad man nav lemts vairs spēlēt Sims ja nu vienīgi kādreiz atkal ielādēt ceturto sims :D
Ielienot pa vidam The Sims sarunām, es gan tik esmu pārsvarā padaudz spēlējis 1. Sims.
Un tad bišk Sims 2.
Kaut kad in mid 2010’s or something, EA savā mājaslapā/veikalā atdeva The Sims 2 ar visām pakām pa velti. Laikam kāda apaļa The Sims 2 gada diena bija. Bet es diemžēl to nepaķēru :(
Bet redz ka šogad 1. un 2. Sims ir parādījušies iekš Steam un Epic store, bet diemžēl mixed atsauces. Varbūt versijas būtu labāk :d
Sims 4 steamā par brīvu btw
Kamēr Juas PC ir pārāk jauns vecām spēlēm, mani pc ir tieši par veciem vai nevarīgiem jaunām spēlēm. … laigan Sims 4 ir no mid 2010’s, bet tik un tā varētu būt problēmas spēlējot.
Diži ar nekāros spēlēt Sims. Bet varbūt ar varētu pamēģinā vai vispār strādā man
Pirāti visu var
Nezinu par 1 bet 2 cik atceros tas Steam ports esot bijis briesmīgi optimizēts un pie lielakām izšķirtspējām apdirsās vai kka tā.
Problēma ar Sims kas izzvejoti mežonīgajās jūrās ir tāda, ka kamēr uzinstalēsi visas daļas, pāries vēlme spēlēt
Ir variants kapāt Sims vai Sims 2, jo tie nesen tika pa jaunu publicēti. Gan jau Sims 3 ar nav aiz kalniem.
Žēl, protams, ka spēles netiks publicētas gog.com, kur tad poļi varētu tās uzturēt pie dzīvības spēlējamā kārtībā uz modernajām sistēmām.
bet nu 30 eiro par Sims - pasālīti.
pilnīgi tiešām prasās ūdeņus aptaustīt