Skyrim

Es nesen uzsaku spelet skyrim un interese vai ir kads foruma kas spele so spel?

es speleju , bet ik pa laikam kad nav ko darit vai ladeju kadu speli ;D

Izgāju jau vairākās variācijās.

Es pagājušo nedēļ vai aizpagājušo nopirku, kad bija pa 4 eiro, bet paspēlējot stundu kaut kā nebija tas. Varbūt pamēģināšu pieķerties vēlreiz, bet nu tad to darīšu tikai pa brīvdienām, jo tā spēle ir tikai uz lielā kompja, kas ir mājās

Es paspēlēju pāris stundas, un tad apstājos kaut gan nezinu kāpēc jo spēla ir laba :smiley:

Jep spēlējam… tagad divas nedēļas neesmu spēlējis, bet nuu grasos atsākt… Gribas kaut ko episku (Kadiljaks, the dragon born - fus ruh dah), biju pat paspēlējies ar dažādiem modiem.

ka man patik god moda slepkavot ar magiju jarlu armijas

es to daru bez čīta… Solitjūdes armija mirst, kā bērns ar trisretini uz Vācijas bandiem… :confused:

blavies skyrimam paris modus ieladeju tgd no 1 lvl vis japilda atkal

Ir daži modi, kurus ielādējot tie taisa drop uz 1.LVL, tākā bieži jāskatās. Es pārsvarā vien tā teikt ar vizuāliem modiem spēlējos, kamēr neiziešu spēli nekādu story/quest modus.

Es sāku spēlēt skyrim :blush:
(es gandrīz vispār nespēlēju spēles tā kā tas ir kaut kas :"D )

Woah, tai spēlei izskatās, ka ir baigās grafikas :smiley: Man liekas, ka mans PC tādu nepavilks XDD

1 Like

Es domāju, ka bez special edition +/- uz medium pavilks merīgi, būtu labi ja apmeklētu atkal to saitu http://www.game-debate.com/can-I-run/ vai vnk nosauc savu Gpu un procesoru + ramu.

Atbraukšu mājās, tad pačekošu :smiley:

Bet ja kopumā par skyrim no manis tad viņš man ir aknās iesēdies, kad es par viņu padomāju :smiley: pārāk daudz laika esmu viņā ielicis.

2 Likes

ja tu samazini spēles kvalitāti tad vajadzētu būt ok.
& pat bez super labās kvalitātes es teiktu, ka spēles atmosfēru var tāpat izbaudīt (bet protams ja ir iespēja - spēlē uz labāko kvalitāti) :blush:

Man diezgan svarīgi, lai būtu 60+ fps

2k18 spēleju skyrim kur gribu. XD

4 Likes

Arī esmu aizdomājies par Skyrim iegādi uz Switch. Tik man tā spēle arī ir uz PC un es to pa reto uzspēlēju. Joprojām neesu pabeidzis. Ļoti patīk soundtrack un atmosfēra. Ļoti laba spēle kā tāda.

Es ta gaidu šo modu priekš skyrim, kad iznāks domāju ar brāli notestēšu uzreiz, izskatās rēcīgi.