EU, zin kā, kaut kad nākotnē būs Daugavgrīva otrs patstāvīgais aploks, jāmeklē iemītnieki XD
aww cik smukas, apaļīgas un *pun-intended kek gaļīgas gotiņas!
viņām ir arī vārdiņi?
mums laukos bija govs Gauja, cik zinu govīm dod upju vārdus, lai no viņām piens tek kā no Niagāras ūdenskrituma ;D
Viena ir, bet viņa ir krustojums ar ļoti baltu holšteinas melnraibo bija problēmas ar pārraudzību tāpēc viņa tika nosūtīta par zīdītāju.
Cik es zinu mūsu pašvaldība ar šito neņemās. Arī neuzticētos viņas tā laist prom no mājām, man visas ganības ~2km ap māju, vienmēr var apskatīt ar ko viņas nodarbojās un vai kādai nav surprise dzemdības vai slikti palicis. Ja es viņas sūtītu strādāt man bail ka viņas pamanītos aizlasīties uz velns zin kurieni.
Jā, ir daudz upju vārdi, daži cilvēku vārdi. Mēs liekam pēc alfabēta katru gadu cits burts, piemēram šogad būs V, tikai vēl nav neviens piedzimis. Vienu brīdi mums nejauši sanāca kādas 4 Nīnas vienlaicīgi. Ir bijušas arī Gaujas, man liekas pēdējā vēl ir dzīva pie citiem saimniekiem.
Cik es zinu tas ir noticis, ne vienu vien reizi bet šīs ātri sadzen rokā.
Laipni aicināt mūsu noslēpumainajā interneta nostūrī! Vietā kur nekad nezini par ko sāksi fanot. :D
Tas bija labs. Es pat vairs neesmu drošs vai atceros visu kas tajā notika.
Mēģināji pieķerteies arī citām VN? Esmu mēģinājis, man kaut kā lasīšana no ekrāna neaizgāja.
Kura tavā vēsturē bija tā lielākā spēle, ar visvairāk atstātajām tajā stundām?
Padalīsies ar bildēm?
Sveicināta šajā interneta nostūrī
Prieks redzēt,ka viens no maniem veidotajiem pasākumiem liek cilvēkiem no savas čauliņas izlīst :D
notiekti looking forward redzēt tavus darbus. Varbūt tevi ir kādi iepriekšējie darbi ar kuriem nav žēli padalīties?
Also lasīju,ka spēlē spēles.Sakarā ar to gribēju piedāvāt vēl vienu pasākumu ko rīkoju katru mēnesi ir - online saspēles : (piemērs no pagājušās saspēles)
we usually have a lot of fun un jauni cilvēki vienmēr laipni aicināti pievienoties :)
Heyoo
Sveika, instant respect par govīm. Tas ir smags darbs. Maz novertē to, cik piens ķimperīga lieta…
Bet cik daudz produktus var nopiena uztaisīt. Biezpiena rausis (pašmāju) bernību atmodina. Vai tev ar kāds ediens, kas pamodina bernību?
Sveiki,sveiki :)
Kādas pāris esmu izlasījusi, no Steins;Gate veidotājiem Robotics Notes un Chaos Child. Arī šādas tādas otome games. Man kaut kā VN vieglāk iebraukt nekā, piemēram, mangā no ekrāna, vai egrāmatas. Laikam tāpēc ka ir ierunāts un visi fona trokšņi/mūzika.
Steam teiktu ka TF2 ar 900+ stundām, bet man liekas ja skaitītu pa visiem dzīves gadiem kopā tad gan jau Morrowind, ņemot vērā to, ka es tur periodiski atgriežos ik pēc pāris gadiem
Te būs daži
Bonusā vīramātes milzu runcis ar viņa dīvaino seju
Hell, yeah! Team Fortress 2 ir arī mans Steam un potenciāli visu laiku līderis. :D
Kā reize atradu šādas tādas sen iepriekš zīmētas sēnes
Kādu reizi noteikti ielīdīšu saspēlēs, tikai jāsaņemās
Ui biezpiena plātsmaize bija laba. Un mazās apaļās biezpienmaizītes. Man bērnības garša laikam ir kartupeļu pankūkas vislabāk ar pirmo ābolu ievārījumu. Tikai ne man ne mammai kaut kā nesanāk tieši tādas kā ome kādreiz cepa un pati ome vairs lāga neatcerās kā tieši viņa jauca mīklu.
Žēl ka Valve nobeidza serverus, ja būtu palicis kā pirms meet your match es laikam vēl tagad krātu stundas. Kura klase bija tavs favorīts?
Vairākas reizes esmu mēģinājis atgriezties TF2 - vairs nav tas, neķer un es pat nevainoju pašu spēli, liekas es to vienkārši līdz nelabumam atspēlējos. :D
Sākumā daudz spēlēju ar mediķi, kad piešāvos pie spēles liekas mana galvenā klase bija kareivis. Miglaini atceros, ka vienu brīdi arī spēlēju ar snaiperi un loku. Liekas es tā arī līdz galam nekad neapguvu spiegu un skautu.
Kas bija tavs favorīts?
Sveicināti!
Sāku ar pyro un mediķi, vēlāk kaut kā piešāvos pie engi. Patika doma par skautu bet naturāli neveicās spēlēt skautu Man no sākuma pateicoties LMT 3G bija tik augsts pings, ka par jebko kas prasa labu tēmēšanu varēja aizmirst
Man piromāns sanāca, taču tikai konkrētās, šaurās kartēs, kur varēja apiet aiz muguras pretieniekam ar Backburner. :D
Laikam nemaz neesmu spēlējis nevienu citu spēli kurā būtu inženieru ligzdu analogs. Atceros, es pēc TF2 spēlēju Call of Duty Black Ops un biju riktīgi pārsteigts, ka tur kempings tiek ļoti nosodīts. TF2 kempings bija neatņemams spēles procesa elements.
Ayo, welcome. Risk of Rain 2 bija reiz cieņā, bet pēc IP pārdošanas un jaunās komandas izmaiņām vairs nav daudz slēgts iekšā. Viņi ar laikam piesēja grūtības līmeni/monster spawn rate pie fps - jo labāks dators, jo grūtāka spēle. Un ceru, ka man arī izdosies pievienoties sēņu zīmēšanai.
Jā, šitais ir skumji. Viņi to nabaga spēli salauza tik tālu, ka kāda puse no modiem vispār negāja pāris mēnešus. To monstru-FPS sasaisti tagad ar kaut kādu modu man liekas var atcelt, jo kad pēdējoreiz spēlēju ar brālēna modlisti viss it kā bija normāli. Bet nu vanilla game viņiem patiešām fenomenāli izdevās sačakarēt
Overwatch pašā sākumā kad Bastionam vēl bija vairogs? Unintentional sentry nest