Ikmēneša tiešsaistes saspēles ( Janvāris 2025)

Labs vakars visiem!

Kā jau ierasts jauns mēnesis un arī ikmēneša saspēle klāt

Tālāk mūsu spēļu klāsts:

Galda spēles
  • UNO
  • Spyfall
  • Codename
  • Sabotieri
  • 6 ņemam
  • Tikai viens
  • Secret Hitler
  • Jenga
Steam spēles
  • Crab Game
  • Stumble Guys
  • Goose Goose Duck
  • Town of Salem 2
  • Talisman: Digital Classic Edition
Online spēles
  • Skribbl
  • Gartic Phone
  • Cannon Pirate
  • Smash Karts
  • Mini Golf Club
  • Escape from Prison
  • AstruDud
  • Hangman
  • Grabble
  • Drift

Lūgums tās spēles kas jāielādē vienmēr lūgums iepreikš to izdarīt un pārbaudīt vai viss 100% iet.Ja gadījumā ir problēmas lai zinātu iepriekš jau un varētu novērst tās pirms kopīgās saspēles

Saspēles noteikums:

1. neizmantot aizskarošus vārdus.Pirmajā reizē būs brīdinājums bet ja atkārtoti nāksies aizrādīt tad diemžēl nāksies pamest spēļu telpas.Gribu tomēr uzturēt draudzīgu un pozitīvu atmosfēru mūsu starpā.

Tagad datumi kuros varat pievienoties saspēlei

• 10.01
  • 17.01
  • 24.01
  • 31.01
0 voters

P.S. Balsojumu gaidu līdz nedēļas beigām

Var iemēģināt Town Of Salem ja kāds ir pazīstams ar Mafiju vai Secret Hitler

1 Like

jā šo spēli es biju atradusi ,kad tikko sāku meklēt ko spēlēt bet šī ir maksas spēle. Vienīgais uzgāju,ka tagad viņiem otrā daļa steamā ir par velti tā kā varētu iemēģināt
Plus vēl varam šo ar pamēģināt

bet tad vienīgais @Kristianux būs jālūdz hostot šo :D :D

1 Like

Jautājums tikai, vai Kristiana kompis pavilks serveri. Spēlēs tipiski ar dedicated serveriem ir tā, ka vai nu pamatīgi noslogo kompi, vai pamatīgi noslogo internetu - truba pilna un visiem lago vai vispār met ārā.

2 Likes

Jūs pirms tam spēlējat to vakaru.Kā bija??

Ja internets normāls un kāds spare laptops ir blakus tad easy. Bet pieņemu var arī uz tā paša kompja bez baigām problēmām

Man šodiena ir brīva varam salasīties serverī.

Starpcitu Epic games, tagad dala free kaut kādu spēle, raksta ka ir co-op. Izskatās pēc kaut kādas parastas šaudīšanās, nu vienai reize priekš saspēles gan jau var.
https://store.epicgames.com/en-US/p/hell-let-loose-03f036

Nav ne jausmas, kas tur ir vai vienkārša vai kaut sarežģītāks, nekad nemēģīnāju.

1 Like

Tā ir prasīga AAA spēle, noteikti daudziem nepavilks:

Te pēc skrīnšotiem var pateikt.

1 Like

Tehniski spēle ok, bet bagaina. Lobijs gļukoja, šādas tādas fīčas nu riktīgi jēlas (tai skaitā UI), bet bija pretty fun. Un nevajadzētu būt baigi prasīgai, jo low poly.

tikko palaidu sev caur serveri, varētu uztaisīt stress test ja kāds vēlas pievienoties.

Šovakar diemžēl nevarēšu pievienoties. Zīmēju ciplanētiešus no parazīta :D :D

4 Likes

:eye: :lips: :eye: :raised_hand_with_fingers_splayed:

2 Likes

garlic phone pliz

1 Like

bļin man šis jāatceras uz gartic phone kādam iedot “garlic phone” devi.

2 Likes

off topic:
neticami tizls jautājums, esmu jauns šim forumam un nevaru atrast nekādu soc mēdiju thread, vai šai vietai ir discord serveris?

iepriekšējos saspēles topikos bija bet here you go:

lai gan aktivi tur esam uz saspēlēm tikai

paldies, pašā minimumā man noder, jo gartic phone mūsdienās spēlē discord activity dranķī.

thx gamer

1 Like

22 posts were split to a new topic: Cik jaudīgs ir nepieciešams dators mazprasīgām spēlēm