Sveika!
Esmu galda spēļu un online saspēļu organizatore Laipni aicināta forumā
Par drosmes atrašanu saprotams un pat prieks ,ka beidzot atradi to lai sasveicinātos ar mums
par pašiem pasākumiem varu teikt ,ka visi vienmēr ir laipni gaidīti un nav jabūt uz vsiiem 100 gatava runāt ar visiem pa visu.Kā pati jūties.
Mūsu viens no jaunajiem un patstāvīgiem galda spēļu apmeklētājiem- @Gato ,kas arī ir introverts bet uzstādījis sev mērķi kļūt atvērtam var tev pastāstīt kā viņam iet šajos pasākumos
toties par online saspēlēm ja nejūties pārliecināta vari vnk pievienoties uz spēli vai uz divām bez mikrofona pieslēgšanas.Mums ir pāris cilvēku,kas tā arī piedalās uz saspēli jau no pirmsākumiem. Galvenais lai es čatā un dzirdi kas notiek saspēļu laikā.Par internetu savukārt mums ar te iet visādi citam labāks citam sliktāks.Mēģinam pielāgoties attiecīgi,lai nebūtu tā ka mēs tagad kādu atsumtu
par to kad un kā tas notiek attiecīgi katru mēnesi tiek izveidots topiks kur padodu ziņu ko spēlēsim ,dodu iespēju nobalsot par datumu kas būtu parocīgāks katram, pēc tam padodu ziņu kurā datumā pulcējamies un cikos.Attiecīgi tajā dienā uz to noteikto laiku pieslēdzamies diskorda balss čatam un tad jau tālākās norādes es padodu par to kāda spēle un kur
Varu tev iedot piemērus no pagājušā topika
bet jā ja ir jautājumi vai kā citādāk droši raksti