Sveiki! Prieks iepazīties! ^_^

Sveika weebu nosturī.

Vai ir jau kāds mājdzīvnieks?

1 Like

Spēlē Genshinu?

3 Likes

Jā, ir divi suņi. Garneles un gliemezis akvārijā.
Dzīvoju pie mammas, viņai ir divi kaķi un mums arī ir vēl viens kopīgs kaķis.

4 Likes

Tas Āfrikas lielais gliemezis?

2 Likes

:blush:

1 Like

Nē, akvārijā. Neritīna (Neritina pulligera).

2 Likes

Aaaa, domāju kāds 50/50 akvārijs terārijs. Vnk kad izdzirdu ka kādam ir glirmezis pirmā asociācija ir tā ko minēju.

Neritina izskatās forša. Lūgums akvārija bildes studijā

P. S. Kā biologs sirdī un pēc izglītības novērtēju zinatnisko nosaukumu :smile:

3 Likes

Damn, those have nice shells!

1 Like

Sveika!
Esmu galda spēļu un online saspēļu organizatore :3: Laipni aicināta forumā :orange_heart:
Par drosmes atrašanu saprotams un pat prieks ,ka beidzot atradi to lai sasveicinātos ar mums
par pašiem pasākumiem varu teikt ,ka visi vienmēr ir laipni gaidīti un nav jabūt uz vsiiem 100 gatava runāt ar visiem pa visu.Kā pati jūties.
Mūsu viens no jaunajiem un patstāvīgiem galda spēļu apmeklētājiem- @Gato ,kas arī ir introverts bet uzstādījis sev mērķi kļūt atvērtam var tev pastāstīt kā viņam iet šajos pasākumos

toties par online saspēlēm ja nejūties pārliecināta vari vnk pievienoties uz spēli vai uz divām bez mikrofona pieslēgšanas.Mums ir pāris cilvēku,kas tā arī piedalās uz saspēli jau no pirmsākumiem. Galvenais lai es čatā un dzirdi kas notiek saspēļu laikā.Par internetu savukārt mums ar te iet visādi citam labāks citam sliktāks.Mēģinam pielāgoties attiecīgi,lai nebūtu tā ka mēs tagad kādu atsumtu

par to kad un kā tas notiek attiecīgi katru mēnesi tiek izveidots topiks kur padodu ziņu ko spēlēsim ,dodu iespēju nobalsot par datumu kas būtu parocīgāks katram, pēc tam padodu ziņu kurā datumā pulcējamies un cikos.Attiecīgi tajā dienā uz to noteikto laiku pieslēdzamies diskorda balss čatam un tad jau tālākās norādes es padodu par to kāda spēle un kur
Varu tev iedot piemērus no pagājušā topika

bet jā ja ir jautājumi vai kā citādāk droši raksti

4 Likes

Reizēm slikts nets pat ir kā bonuss, XD

2 Likes

Ņemot šo vērā, kurā pilsētā dzīvo? Mums pašiem, otra pilsēta ar biedriem šur un tur vairāk, būtu Valmiera :smiley: Izdzirdu biežāk.

Piekrītu - tur mums aiziet “Kas Jauns” cienīgas slejas pa reizēm!

Ja ir pie sirds, vari pamēģināt arī izveidot savu tematu. Droši dalīties ar kādiem iespaidiem.

Vai ir kāds radošais hobijs, ar ko patīk nodarboties? @H_Hercogs piemeram ir praktiskais latvietis, kurš var uztaisīt zilus brīnumus - metāla spāres, kospleja kostīmus utt. Man pašam ir polimērmāla krūzītes. Tad ir galdaspēļu hobiji (vai arī paši veido pamatnes). Un daudz vēl citi.

2 Likes

Manas mazās māsas ievilka mani genshin (un pateicoties tam, arī citās gacha games). Viņas sāka spēlēt genshin gandrīz pašā sākumā. Es sāku spēlēt īsi pēc sumeru iznākšanas.

4 Likes

Man arī ļoti patīk, smuki :blush:

1 Like

Genshin forša spēle) drīz jau Snežnaja būs :D

4 Likes

Šobrīd, diemžēl, akvārijs ļoti nolaists.

6 Likes

Šādi izskatījās sākumā, gribēju, kad augi ieaugtos, to scape it beautifully (bija lieli plāni), bet gandrīz visi augi nobeidzās.

8 Likes

Bija arī šāds akvārijs

7 Likes

Paldies! Mēģināšu kādreiz pievienoties online saspēlēm, ja tad būs jautājumi, jautāšu.

2 Likes

Jā, varētu būt mana mīļākā.

Man vēl priekšā most of fontaine archon quests (un visi natlan)…

1 Like

Zināma sāpe, man viss kas nav sukulents, kuru aplej tad kad par viņu atceries reizi mēnesī, arī nobeidzas. Xd

2 Likes